Cremen de matinada el cotxe del regidor del PP del Perelló Juan Botella

Cremen de matinada el cotxe del regidor del PP del Perelló Juan Botella
  • El foc també va afectar una furgoneta i a la façana i primeres plantes de l’edifici davant del qual estava aparcat el vehicle

maig-2017-cremen-vehicle-perello-2La Guàrdia Civil investiga l’autoria de l’incendi d’un vehicle ocorregut en la matinada del dijous a El Perelló. Els veïns del carrer les Amèriques despertaren de manera sobtada al voltant de les 4 de la matinada en ser avisats de què un Nissan Cashqai aparcat prop d’habitatges estava envoltat en flames.

Es tractava de l’automòbil de Juan Botella, regidor pel Partir Popular a l’ajuntament de l’entitat local menor de Sueca i que tenia aparcat a la porta de sa casa. La força de les flames afectava també a les primeres plantes de l’edifici.

El soroll i el fum afectaren el pis de Botella. L’habitatge s’havia omplit de fum. El regidor i la seua família tingueren problemes per a abandonar l’habitatge fins que pogueren eixir amb la col·laboració de veïns.

Bombers i Guàrdia Civil es personaren al lloc dels fets poc després de ser avisats els empleats del telèfon d’emergències i se’n feren càrrec de la situació.

Entre el veïnat es va viure cert estat de dramatisme. Tot i que el foc arribà a la façana dels primers pisos de l’edifici, no va haver de lamentar desgràcies personals. A hores d’ara encara no s’han avaluat els danys.

Una furgoneta aparcada al costat del Qashqai també es va veure afectada pràcticament en la seua totalitat. Parcialment quedà danyat un Ford Focus. Es desconeixen les causes per les quals s’inicià l’incendi.

Atenent l’hora en què es va produir el sinistre, tot apunta al fet que podria ser intencionat. La força de les flames i la rapidesa amb la qual va créixer el foc obriren la hipòtesi de què va ser provocat. A més a més es parlava de què a sota del vehicle de Botella hi havien bolcat una marraixa de benzina. Si fora aquest cas, a hores d’ara es desconeix la identitat de l’autor o autors.

Agents de les policies judicial i científica de la Guàrdia Civil s’han fet càrrec de les investigacions pertinents. Tallaren l’accés i el trànsit del carrer durant les primeres hores del dia d’ahir amb la finalitat d’analitzar i estudiar detingudament el lloc dels fets. El vehicle sinistrat va ser retirat de la via pública a migdia.

RBi

 

Vídeo incorporat a Facebook per Ana García Sevilla

 

 

  1. […] sinistre del Perelló van resultar afectats tres vehicles i les primeres plantes de la façana de l’edifici al costat del qual estaven aparcats els […]

    Reply
  2. […] Per sort hem eixit il·lesos, i també que no hàgem de lamentar cap desgràcia de cap veí. Esperar que la investigació de la Guàrdia Civil aconseguisca bons resultats. També destacar el suport dels companys del Partit Popular de tota la comarca, i dels dirigents regionals i provincials. Així com agraïm la solidaritat d’EUPV de Sueca que va condemnar els fets públicament. […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.