Cullera es prepara per a una “invasió zombi” este dissabte

  • La localitat acull l’esdeveniment ‘Suvival Zombie’ i espera la participació de més de mig miler de persones

Terror en els carrers de Cullera. És el que s’espera per a este pròxim dissabte 27 de maig. Centenars de zombis prendran la ciutat, que es convertirà en un lloc altament perillós. El municipi acull la primera edició local del ‘Survival Zombie’, una gimcana d’ambientació mortífera dirigida especialment al públic juvenil tot i que molts dels participants no siguen, precisament, tan jóvens.

Check-in Survival ZombieI és que el fenomen zombi està molt de moda a tot el món i no són pocs els esdeveniments en els quals els fans s’endinsen de ple en el paper dels morts vivents. Este és un d’ells i per açò la regidoria de Joventut ha volgut portar-lo al municipi aprofitant que té ganxo.

«Molts ens ho havien demanat i a més és una activitat que atrau gent de tot arreu amb la qual cosa el municipi, i especialment el sector turístic, ixen beneficiats», explica la regidora de Joventut, Laura Simó.

La previsió és que es congregue més de mig miler de participants, els qui hauran d’intentar sobreviure per a erigir-se en el guanyador de la prova. Solament un tindrà eixe honor. Si ‘cauen morts’ tindran l’oportunitat de seguir jugant, però des del costat fosc convertint-se en zombis.

Circuit secret
Per a açò s’ha dissenyat un circuit ‘secret’ entre el Pavelló poliesportiu (carrer Russafa, 11) i la plaça Andrés Piles. Els qui prenguen part en el joc hauran d’anar superant proves en diferents punts de la ciutat. Els que resulten ‘caçats’ per un zombi automàticament es convertiran en un d’ells.

El Survival Zombie s’iniciarà a les 23 hores del dissabte en els Jardins del Mercat i es durà a terme durant huit hores de manera que al llarg de tota la matinada el terror està garantit en qualsevol racó del nucli antic. El registre per a l’inici de l’activitat s’obrirà a partir de les 17 hores en el pavelló.

Realisme
La competició compta amb grans tints de realisme: es maquilla de forma terrorífica els participants perquè se senten els protagonistes de la seua pròpia pel·lícula. No s’escatima en detalls. L’esdeveniment compta amb un equip de 51 maquilladors especialitzats que aconseguixen que els concursants causen vertadera paüra.

S’han previst tres escenaris, que es donaran a conéixer als participants quan es registren, i a més s’han contemplat ‘zones segures’ —bars i cafeteries— on els sofrits supervivents podran descansar sense por a ser caçats pels zombis.

Les entrades es poden comprar encara en la Casa de la Cultura de Cullera al preu de 20 euros i en els comerços Milar Alberto González, La Bombonera del Mercat, Giner Maletes i Bolsos i Paco Camós – Valkara Viatges. També s’adquirixen per internet en www.survivalzombie.es al preu de 30 euros.

Cullera espera un dissabte amb ple en el centre gràcies a este esdeveniment i a la recreació històrica del desembarcament del Pirata Dragut, activitats que formen part del calendari d’accions de dinamització turística de la ciutat.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.