Més de mil participants en la ‘Run Càncer’ d’Almussafes aporten més de 6.000 euros

Més de mil participants en la ‘Run Càncer’ d’Almussafes aporten més de 6.000 euros
  • La totalitat dels fons arreplegats amb les inscripcions es destinen a l’Associació Lluita Contra el Càncer per a la investigació d’esta malaltia

Almussafes va viure, diumenge passat, 14 de maig, una gran festa de l’esport i la solidaritat. La Junta Local de Lluita Contra el Càncer del municipi, en col·laboració amb l’Associació d’Empresaris i Comerciants AECAL i el Club Atletisme Almussafes, van aconseguir completar una gran cita de la RunCáncer, que va brindar més de 6.000 euros perquè l’AECC València puga continuar subvencionant beques per a aconseguir la investigació d’esta malaltia.

Més de mil persones de totes les edats van participar en les tres proves esportives que es van dur a terme n el Parc Central de la localitat per a continuar col·laborant econòmicament amb esta causa.

L’esdeveniment multitudinari, que va posar punt final a la IV Setmana de la Salut impulsada per l’Ajuntament d’Almussafes, va comptar amb una carrera, una caminada i una patinada, les tres amb un recorregut de 5 quilòmetres, que van donar començament a partir de les 10 hores.

Els més ràpids entre els participants de la prova cronometrada van ser Emilio Alcañiz i Mapi Del Coso, que van finalitzar el recorregut de 5.000 metres amb un temps de 17:19 i 20:28 respectivament.
Els inscrits van aportar 5 euros per la seua participació i la gran majoria d’ells van adquirir, així mateix, la camiseta commemorativa de l’esdeveniment, els beneficis de la qual també han anat destinats també a l’entitat.

Per a completar l’oferta esportiva de la jornada, que va comptar amb el patrocini de nombroses empreses i associacions, es va oferir una sessió de Palissa de vint minuts en què la música va ajudar els veïns a activar el seu cos i a realitzar esport “d’una manera entretinguda i junt amb altres persones”, assenyalen.

AECC convoca 21 cites Run Càncer este 2017
El circuit Run Càncer – AECC València contra el Càncer, que destina el 100% de les inscripcions a la investigació contra esta malaltia, ja superat la barrera dels 50.000 euros de les inscripcions solidàries dels participants de les carreres i marxes.

Després d’un cap de setmana amb marxes a Enguera i Favara, i, sobretot, amb una doble cita de 5.000 metres per a córrer competint i anar a Almussafes, ja són els 51.098 euros recaptats el circuit 2017, compost per 21 carreres i altres 40 marxes.

Esta setmana, el circuit RunCáncer continuarà augmentant la recaptació 100% solidària contra el càncer amb les seues cites en Rocafort (Carrera i Marxa) i Marines.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.