El veler dels germans Grau de Cullera guanya la copa provincial a Gandia

El veler dels germans Grau de Cullera guanya la copa provincial a Gandia
  • Llevant Blau Regata, Barbablu i Sarantín II també van participar. Les ratxes de vent van provocar el trencament de veles en algunes embarcacions

Nova victòria per al veler Slainte, dels germans Alejandro i Marcos Grau. El vaixell del Club Nàutic de Cullera va guanyar el cap de setmana passat la Copa Provincial de Creuers en la classe ORC 2. La prova es va disputar en aigües del Real Club Nàutic de Gandia.

Altres tres velers de Cullera també van participar en la competició: el Barbablu, del suecà Carlos Pavía i el Llevant Blau Regata de Pepe Vives, que van quedar tercer i cambra de la classe ORC 1 respectivament. Mentre que, el Sarantín II de Vicente Sanjuán va ser quart en la classe ORC 4.

Després del club de la Safor, el Club Nàutic de Cullera va ser el que major representació va tenir en la prova. El Slainte va guanyar dos de les tres proves que es van disputar en aigües de Gandia.

Totes elles van tenir un recorregut en bastó sobrevent-sotavent. Les dues primeres regates van tenir lloc el dissabte, en una jornada que va estar marcada pel vent de ponent raxejat, és a dir, que aquest va ser canviant d’intensitat, la qual cosa va provocar el trencament d’algunes veles del Barbablu i del Llevant Blau Regata. En concret, aquest últim va trencar el spinnaker.

El diumenge el vent va pujar en alguns moments fins als 16 nusos d’intensitat i el sentit va canviar de ponent a sud-est. L’augment del vent va obligar a esforçar-se molt més al Slainte, però el veler es va adaptar bé al canvi. No obstant açò, el guanyador de la prova del diumenge va ser el New Sisters.

La prova disputada aquest cap de setmana passat va ser la Copa Provincial de Creuers i no el Campionat Provincial, ja que, al no haver-hi un mínim de cinc vaixells en cada classe, no va tenir la categoria de campionat.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.