La Fiscalia investiga gestió urbanística de quan Gil, Baldoví i Campillo foren alcaldes de Sueca

La Fiscalia investiga gestió urbanística de quan Gil, Baldoví i Campillo foren alcaldes de Sueca

La Fiscalia de l’Audiència Provincial de València investiga contractacions i decisions en matèria d’Urbanisme dels anys en els quals Salvador Gil, Joan Baldoví i Salvador Campillo van ser alcaldes de Sueca.

Dins les diligències d’investigació de caràcter penal, el ministeri fiscal ha demanat a l’ajuntament documentació relacionada amb direccions facultatives d’obres municipals i plans d’urbanització i redacció de projectes.

En concret reclama els contractes de tres arquitectes tècnics i un arquitecte. La investigació afecta a la rehabilitació del Molí fariner per a Biblioteca (arquitecte tècnic); redacció dels projectes i direcció de les obres Casal Multiusos, noves dependències de la Policia Local i el Graner de la Passiega per a Casal de la Joventut (arquitecte tècnic i arquitecte); i la direcció de diversos projectes d’urbanització.

A més a més, la petició de la Fiscalia es fa extensiva a les llicències d’apertura d’activitats de tres comerços i una empresa. Celia Beltrán, portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sueca ha demanat una reunió al govern municipal amb la finalitat de conéixer detalls sobre aquesta actuació de l’Audiència provincial.

A hores d’ara es desconeix qui, persona, empresa u organisme oficial, haja presentat la denúncia per la qual s’han obert aquestes diligències penals. L’escrit de la fiscal va arribar a l’ajuntament dimecres passat.

RBi


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.