Els espais públics d’Almussafes acolliren el diumenge la Trobada de Pintors

Els espais públics d’Almussafes acolliren el diumenge la Trobada de Pintors
  • Les obres creades durant la jornada artística s’exposaran col·lectivament del 12 al 31 de maig en el Centre Cultural

Entre les 9 i les 10 del matí, els artistes es van concentrar en el Centre Cultural d’Almussafes per a ratificar o, si és el cas, formalitzar la corresponent inscripció en el certamen artístic.

A partir de les 10.30 hores, es va inaugurar la sessió pictòrica, per a la que els participants van aportar el material i el suport necessari per a la creació de les obres que, igual que en les anteriors edicions, es van dissenyar amb unatècnica lliure.

Des de l’organització es constata la filosofia d’una trobada pictòrica l’objectiu prioritari de la qual radica a oferir una jornada de convivència i diversió amb la pintura com a estendard. “No es tracta d’un concurs en què s’anomena un jurat i s’entreguen premis, sinó d’una reunió d’apassionats per l’art”, expliquen des de Paleta i Pinzell.

Els artistes reunits van dedicar aproximadament tres hores i mitja a la plasmació en els seus llenços de diferents paisatges, monuments i elements decoratius del nucli urbà i també del terme municipal. Des de Paleta i Pinzell es destaca la plena llibertat dels participants a l’hora de triar les diferents localitzacions d’Almussafes i el seu entorn.

La totalitat de les obres creades s’exposarà en una mostra col·lectiva en el Centre Cultural. La inauguració se celebrarà divendres que ve 12 de maig i es podrà visitar fins al dia 31.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.