El veler cullerenc Llevant Blau Regata aconsegueix la plata en el trofeu de la UPV

El veler cullerenc Llevant Blau Regata aconsegueix la plata en el trofeu de la UPV

El veler Llevant Blau Regata, del Club Nàutic de Cullera, va aconseguir ahir la segona posició en la classificació general ORC 1 del XX Trofeu de la Universitat Politècnica de València. El guanyador va ser el veler Brujo d’Alberto de Castro (RCN de València).

Aquesta popular competició es va celebrar dissabte i diumenge en aigües del Real Club Nàutic de València. La participació va ser alta i, en total, va haver-hi més de 20 velers en la competició.

El dissabte van fer un recorregut costaner de 17,6 milles en direcció al Perelló. El vent va bufar de ponent amb un intensitat mitjana de 18 nucsi puntes de 22 nucs. Llevant Blau Regata, patronejat per Jose Vives, va aconseguir ser quart en la mànega costanera.

Ahir diumenge van disputar una única prova consistent en un recorregut sobrevent–sotavent amb forma de bastó. El vent va bufar de component nord-est i es va mantenir estable amb 8 nucs d’intensitat. Els de Vives van millorar temps i van aconseguir la segona plaça, la qual cosa els va permetre aconseguir el segon lloc en la classe ORC1.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.