Avui es lliuren a Guadassuar els guardons del Premi Sambori de la Ribera

maig-2016-cartell-premi-sambori-guadassuarAvui, 5 de maig, i en acte públic, i a l’Auditori Municipal de Guadassuar tindrà lloc la gala d’entrega dels premis i diplomes i comptarem amb la presència d’autoritats locals de tots el partits polítics de Guadassuar, representats dels centres educatius de la localitat amfitriona, de membres del jurat, representants de la Coordinadora de Centres i representants de l’administració educativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

La convocatòria del Premi Sambori és una manifestació més del dinamisme cultural de la societat valenciana i alhora un referent comú per a les associacions professionals que treballen per la nostra cultura i la nostra llengua.

Enguany han participat un total de 71 centres de la Ribera, 54 d’Infantil, Primària (públics i concertats) i Escoles Infantils de 0 a 3 anys, 17 d’Instituts de Secundària i Cicles Formatius i centres Formació de Persones Adultes.

Cal ressenyar que la participació ha estat tant de centres que fan ensenyament en valencià com dels que ho fan progressivament, ha primat fonamentalment l’ús de la llengua. Un total de 9.567  alumnes participants i 463 professors i professores, mantenit una constant envejable respecte la convocatòria de l’any passat.

De la Fase Comarcal tots el treballs passen a la final. A més, entre els guanyadors i les guanyadores de la fase final s’atorgaran tres premis, dels quals el primer serà un viatge a Port Aventura al mes de juny. La Final del Sambori del País Valencià es farà al Paranimf de la Universitat Politècnica de València, dissabte 20 de maig de 2017, pel matí.

Fundació Sambori


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.