Més que notable presència de visitants a Cullera durant el pont del Primer de Maig

Més que notable presència de visitants a Cullera durant el pont del Primer de Maig
  • Els hotels superen el 90% amb gran afluència de visitants de Madrid i el sector de l’hostaleria es mostra satisfet

El sector turístic de Cullera ha tornat a obtindre resultats positius. El pont del Primer de Maig ha deixat una ocupació mitjana del 60% en els allotjaments de la ciutat des del divendres fins ahir dilluns.

Malgrat el mal temps que va condicionar bona part de la setmana passada i que pràcticament no va deixar lluir el sol en jornades clau com el dissabte, la principal indústria de la ciutat ha resistit amb força esta nova ‘prova de foc’ i consolida la tendència de recuperació ja constatada l’estiu passat i més recentment en Falles o Setmana Santa.

De fet, les xifres oficials llancen resultats d’ocupació hotelera superior al 90% en molts casos, segons les estadístiques facilitades hui per la regidoria de Turisme al capdavant de la qual se situa Javier Cantos. Alguns, els de menor nombre de llits, fins i tot van arribar al 100%.

Els hostals foren els que menor nombre de reserves van registrar, però no obstant això en el càmping l’ocupació dels bungalous fou del 80%, mentre que en els apartahotels es va arribar al 88 %. Les pensions, per la seua banda, van aconseguir el 77 % de les reserves.

Hostaleria satisfeta
Un altre dels termòmetres de la situació en estos casos és l’hostaleria. L’afluència de visitants també es va deixar notar en bars i restaurants. El president de l’Associació Empresarial d’Hostaleria de Cullera, Juan Femenía, ha ressaltat que en els establiments del municipi «hem tingut ple i s’ha treballat molt bé».

Javier Cantos considera que el turisme de Cullera «està en el bon camí» com així ho testimonien les dades d’ocupació que mantenen una tendència positiva a l’alça. A més, enguany l’ajuntament ha volgut aprofitar la coincidència de les Festes Majors amb el pont i ha programat una sèrie d’activitats d’oci que han obtingut una bona resposta del públic.

Concretament, el concert de Fangoria del passat dissabte va congregar més de 3.000 persones en el recinte de l’avinguda Enrique Chulio. En eixe mateix espai, més de 2.000 persones es van donar cita el diumenge durant la presentació oficial del Medusa Sunbeach Festival.

«És una magnífica notícia perquè açò demostra que Cullera torna a identificar-se amb oci jove i de qualitat, fet impensable fa uns anys», conclou Cantos.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.