El Col·legi Luis Vives de Sueca celebra dissabte la seua jornada de portes obertes

abril-2017-cartell-sueca-portes-obertes-lluis-vivesL’abril és un mes festiu, alegre i assolellat, i al Col·legi Luis Vives de Sueca ho saben. Per això, passades les vacances de pasqua, han decidit mostrar als veïns de Sueca el potencial acadèmic i humà que alberguen al seu centre.

El dissabte 29 d’abril es celebrarà una Jornada de Portes Obertes al Col·legi Luis Vives, on acudiran, a més dels seus mestres i alumnes, els pares i mares d’aquests últims i tots aquells que vulguen conèixer el centre. Les portes s’obriran pel matí i no es tancaran fins ben entrada la vesprada, i mentre tant, qualsevol persona serà benvinguda al col·legi.

A l’event no es trobaran a faltar emoció i bon ambient, ja que els assistents estaran rodejats a tot moment de música, globus, balls i animadors. La direcció de l’escola vol que l’alegria es reflectisca en totes les cares i, per assegurar la jugada, portaran pintacares que convertiran els xiquets en obres d’art.

Veurem qui arriba més alt botant als castells inflables, i comprovarem qui és el més ràpid corrent dins d’un sac. També rondaran mascotes gegants de les que regalen abraçades, indispensables per a tots els públics i mil sorpreses més.

A més de la diversió, aquesta Jornada de Portes Obertes té, com a finalitat paral·lela, la de mostrar als pares i mares dels alumnes, i a tots els assistents, les aules i instal·lacions de l’escola on es desenvolupen els progressos dels seus fills i filles.

Transparència i color, això és el que pretén regalar el Col·legi Luis Vives de Sueca al mes més primaveral de l’any.

Col·legi Luis Vives


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.