El Col·legi Luis Vives de Sueca retrocedeix en el temps de manera instructiva i lúdica

El Col·legi Luis Vives de Sueca retrocedeix en el temps de manera instructiva i lúdica

En el Col·legi Luís Vives de Sueca han engegat la màquina del temps, i els seus alumnes han aparegut aquest passat dilluns en una època inhòspita i d’allò més interessant: la prehistòria.

El col·legi suecà ha aprofitat els dies previs a les festivitats de Setmana Santa per a celebrar la Setmana Cultural. Raó per la qual, els alumnes es van quedar amb la boca oberta en entrar el dilluns a primera hora en les instal·lacions de la seua escola.

Els corredors i les aules de sempre s’havien convertit en coves, passadissos foscos i terrenys exòtics que mai abans havien vist. En lloc de professors, van trobar als primers homes passejant baix murs i sostres de roca replets de pintures rupestres i torxes projectant l’ombra d’animals misteriosos.

“Guau! Què passada!”, no els va quedar més remei que exclamar davant tal espectacle. Van demostrar, una vegada més, la capacitat camaleònica pròpia de la infància, i la seua sorpresa es va convertir en entusiasme de forma immediata. El seu viatge a través del temps va durar ni més ni menys que tres dies, i el dimecres es van acomiadar dels seus nous amics cromanyons amb més lament que goig per agafar el relleu de la Setmana Santa.

Es tracta d’una fórmula més del Col·legi Luis Vives de Sueca que, com tantes altres, ha funcionat a la perfecció en el seu propòsit d’estimular l’estudi i la motivació dels seus alumnes. Una alegria que sens dubte mereixen.

Ara solament cal esperar que el jet lag no els lleve el fam de mona de Pasqua.

Col·legi Luis Vives


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.