Bernardo Garrigós és triat nou president de la Junta Local Fallera de Sueca, el Perelló i el Mareny

Bernardo Garrigós és triat nou president de la Junta Local Fallera de Sueca, el Perelló i el Mareny

Bernardo Garrigós Carlos és el nou president de la Junta Local Fallera (JLF) de Sueca, El Perelló i El Mareny de Barraquetes. L’elecció es va portar a terme en la reunió del col·lectiu que va tindre lloc la nit del passat dijous.

Kiko Ortolá, integrant de la junta va presentar al nou president per al càrrec. Bernardo Garrigós, faller de la comissió de la Sucro, va rebre vint-i-quatre vots a favor, i només un en contra. En la votació estigueren presents vint-i-cinc dels trenta-dos delegats que conformen la JLF. Totes les setze falles de Sueca, El Perelló i El Mareny de Barraquetes tingueren representació.

Bernardo Garrigós presidirà durant els pròxims dos anys la JLF. Substitueix del seu antecessor, Vicent Llopis Hermano, qui ha ostentat el càrrec durant els últims quatre anys. El propi Garrigós tenia la responsabilitat de la Tresoreria en l’anterior junta.

“Hem estat treballant junts estos quatre anys i molt a gust”, afirmava ahir el nou president, qui va explicar que, en principi, no pensava fer grans canvis en la gestió, només “seguir millorant tot el possible, conforme es feia ja”. La nova junta fallera es constituirà en la pròxima reunió que celebrarà el col·lectiu el dijous, 20 d’abril.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.