L’escola Carrasquer de Sueca celebra la Fira del Llibre en Valencià el pròxim diumenge

L’escola Carrasquer de Sueca celebra la Fira del Llibre en Valencià el pròxim diumenge

Diumenge 9 d’abril, la Comunitat d’Aprenentatge del CEIP Carrasquer de Sueca tornarà a celebrar la Fira del Llibre en Valencià. En aquesta edició, la número 13, tindrà lloc a l’escola una gran festa on hi haurà activitats i on es podran adquirir llibres per a totes les edats.

L’ Associació de Pares i Mares de l’escola ha organitzat el 4t Concurs d’Il·lustració de Contes. El concurs està patrocinat per la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca i participen les escoles de Sueca, El Perelló i Mareny de Barraquetes. Amb aquest concurs volem que els escolars puguen gaudir d’una bona lectura i que, a partir d’ella, manifesten la seua creativitat gràfica.

Cada classe, presentarà un treball d’il·lustració que optarà a un dels tres premis per categoria, tal com està especificat a les bases del concurs. En total hi ha huit categories i, per tant, es concediran 24 premis.

En aquesta ocasió el conte triat ha estat “Boca de rap, la granota que tot ho sap” de l’escriptor suecà Josep Franco. D’aquesta manera enllacem amb el projecte sobre els escriptors suecans que l’escola està portant endavant per apropar a l’alumnat als nostres escriptors.

Els premis es lliuraran el diumenge 9 d’abril, aprofitant la celebració de la Fira del Llibre en Valencià, i hi haurà una exposició a l’escola amb tots els treballs premiats. A més hi haurà tallers de manualitats, contacontes, actuacions musicals, balls i música tradicionals, presentacions de llibres i moltes coses més.
Us esperem!

Comunitat d’Aprenentatge CEIP Carrasquer


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.