L’alcalde de Cullera assegura que la confederació «no ha netejat el riu i ara busca excuses»

L’alcalde de Cullera assegura que la confederació «no ha netejat el riu i ara busca excuses»
  • Jordi Mayor recorda que la brutícia que s’acumula a Cullera «ve de llit amunt, de zones urbanes i no urbanes»

La polèmica gestió de la presidenta de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer (CHJ), la suecana María Ángeles Ureña, seguix causant malestar entre els dirigents polítics cullerencs. L’alcalde de la ciutat, Jordi Mayor, ha respost hui a la dirigent de l’Administració hidrològica que la brutícia que s’ha acumulat en les platges de Cullera «ve de llit amunt», procedent de zones «urbanes i no urbanes», ha postil·lat.

El primer edil ha lamentat que Ureña visitara despús-ahir l’assut de Cullera (a Sueca) per a anunciar «a so de bombo i platerets una inversió que evidencia el que des del nostre municipi hem denunciat: que Ureña no ha netejat el riu i ara se li acumulen les canyes i els residus».

Mayor retrau a la presidenta que «busque excuses i tracte de llavar la imatge de la CHJ» amb un «pseudopla» amb el qual al seu juí «es tracta d’ocultar la ineficiència de la Confederació durant els últims anys en els quals ha abandonat el manteniment del riu, ineficiència que ara paguem municipis com Cullera amb les platges brutes quan ve una crescuda del Xúquer i amb despeses extraordinàries que no ens corresponen».

La Marquesa, abandonat
Prova d’això és el mateix Assut de la Marquesa, a Cullera, on la CHJ va realitzar una forta inversió en temps de José Luis Rodríguez Zapatero per a reconvertir este paratge en una zona d’esplai i ara es troba totalment abandonat. «El que podria ser un atractiu turístic, és hui un monument a la deixadesa», adduïx Mayor.

«Em crida l’atenció que Moragues i Ureña no hagen vingut a visitar l’Assut de la Marquesa i això que Ureña és del poble del costat», ha ironitzat el primer edil cullerenc, «perquè segurament s’enduria una bona sorpresa». «Si l’alcaldessa de Sueca li va donar despús-ahir la sentència, nosaltres li podem facilitar una retroexcavadora perquè arranque la mala herba que se li acumula des del 2011. Així vorà que la col·laboració municipal és plena», ha sentenciat el dirigent local.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.