El mentalista Anthony Blake torna a Almussafes en el 25 aniversari de la Trobada de Mags

El mentalista Anthony Blake torna a Almussafes en el 25 aniversari de la Trobada de Mags
  • En els actes programats, als quals assistiran al voltant de 500 il路lusionistes acreditats, tamb茅 hi ha espai per als espectacles oberts al p煤blic

Poc va tardar l’Associaci贸 Valenciana d’Il路lusionisme (AVI) a convertir en un referent a nivell espanyol la Trobada Internacional de Mags d’Almussafes. La pres猫ncia de destacats il路lusionistes de fama mundial, l’esfor莽 dels membres de l’organitzaci贸 i el suport del consistori municipal, i enguany tamb茅 del Sarc de la Diputaci贸 de Valencia, han portat a l鈥欌淎lmussafes M脿gic鈥 a aconseguir el seu vint-i-cinc aniversari en plena forma.

Segons el coordinador art铆stic del congr茅s i expresident de AVI, Luis la Font, aquesta trobada 鈥溍﹕ el nostre moment per a oblidar la rutina quotidiana, un moment per a celebrar i deixar const脿ncia, una vegada m茅s, que els amants de la m脿gia som un col路lectiu unit i molt actiu鈥. La Font, qui est脿 conven莽ut que 鈥淎lmussafes M脿gic鈥 reuneix cada any a l鈥欌渆lit鈥 d’aquesta disciplina art铆stica, agraeix a tots els que d’alguna manera han participat en la consecuci贸 d’aquest 猫xit.

鈥淪ens dubte, en el nostre ferm suport a la cultura es troba tamb茅 el nostre ple recolzament a l’il路lusionisme i seguirem invertint i col路laborant perqu猫 aquesta trobada seguisca considerant-se com una de les millors en el seu 脿mbit鈥, assenyala l’alcalde d’Almussafes, Toni Gonz谩lez. De fet, la Regidoria de Cultura de la localitat est脿 ultimant aquests dies al costat de l’entitat els preparatius d’aquesta edici贸 tan especial, que se celebrar脿 del 30 de mar莽 al 2 d’abril i que comptar脿, com sol ser habitual, amb un programa que combinar脿 les activitats dirigides al col路lectiu de mags acreditats amb les iniciatives per al p煤blic en general, convertint aquests dos vessants en un dels senyals d’identitat de la trobada.

鈥淐reiem que 茅s important seguir acostant l’il路lusionisme als ve茂ns d’Almussafes i per a莽貌 intentem que part de l’agenda estiga dirigida a ells, donant-los l’oportunitat de gaudir dels espectacles que es realitzen en el Sal贸 d’Actes del Centre Cultural i tamb茅 dels n煤meros de m脿gia que es portaran als diferents parcs, que a m茅s s贸n gratu茂ts鈥, destaca l’edil de Cultura, Teresa Iborra.

El retorn d’Anthony Blake
Entre les novetats que els assistents trobaran en el cartell de 2017 destaca la pres猫ncia del popular i televisiu mentalista Anthony Blake, que torna a Almussafes despr茅s de vint-i-dos anys d’abs猫ncia. Ell ser脿 l’encarregat de deixar at貌nits als espectadors que s’acosten al Parc Central i l’esplanada del Centre Cultural per a gaudir de l’espectacle de conducci贸 a cegues que es dur脿 a terme el dia de la clausura, el diumenge 2 d’abril, a les 12:30 h.

En la llista d’artistes confirmats, en la qual apareixen un total de 9 nacionalitats diferents, tamb茅 destaquen el franc猫s N茅stor Hato, recentment nomenat campi贸 del m贸n de manipulaci贸, i l’angl猫s Jon Allen, campi贸 de Close-Up en la IBM i en el Magic Circle de Londres. En l’apartat nacional, estaran presents figures com Daniel Collado, Luis Olmedo o Mr Shuffl茅.

En aquest 25 aniversari, en el qual l’organitzaci贸 ha decidit allargar un dia la durada del certamen, comen莽ant aix铆 les activitats el mateix dijous 30 de mar莽, est脿 prevista la celebraci贸 de tres importants gal路les, dues d’elles amb repetici贸 inclosa per a permetre l’assist猫ncia d’un major nombre d’espectadors, entre ells els ve茂ns i ve茂nes d’Almussafes. En la Gran Gala Inaugural, que se celebrar脿 el divendres 31 de mar莽 a les 20 h. i a les 22:30 h., s’oferir脿 un espectacle unipersonal de Toni Pons, qui comptar脿 amb la participaci贸 de Mag Albert & Laser Perform.

El dissabte 1 d鈥檃bril, a les 20:30 h. i a les 23 h., el Sal贸 d’Actes del Centre Cultural acollir脿 la Gran Gala Internacional, en el qual el popular humorista valenci脿 脫scar Tramoyeres donar脿 pas als vistosos i originals n煤meros de Huang Zheng, M谩xime Minerbe, Lautaro, Po Cheng Lai i N茅stor Hato. Finalment, el diumenge 2 d鈥檃bril a les 18 h. i en passe 煤nic es posar脿 en escena la Gala Familiar, que en aquesta ocasi贸 estar脿 protagonitzada per l鈥檈spectacle 鈥淭u eres la magia鈥 de Manolo Costa y Mindanguillo, repetidament guardonat el passat any 2016 amb valuosos premis com el nacional de m脿gia c貌mica i del p煤blic, el Grand Prix de Portugal, el premi nacional de Fran莽a i el primer premi nacional de m脿gia d鈥檈scena de Portugal.

Concursos
A m茅s se celebren dos concursos. El de M脿gia General est脿 dotat amb premis de 1.500 1.000 i 500 euros, per al primer, segon i tercer classificat, respectivament. Per al de llan莽ament de naips, per la seua banda, l’organitzaci贸 ha establit un guard贸 de 300 euros per al millor. Paral路lelament, i al costat d’una extensa i variada oferta de confer猫ncies, en el Pavell贸 Poliesportiu Municipal se celebrar脿 la Fira M脿gica, en el qual els professionals del sector de l’il路lusionisme podran con猫ixer les 煤ltimes novetats per a dur a terme els seus espectacles de la m脿 de diferents stands, entre els quals es troben establiments de pa茂sos com Taiwan, Corea del Sud, S猫rbia, Jap贸, Fran莽a, Alemanya i Espanya.

鈥淒ir Almussafes 茅s dir m脿gia, en maj煤scules鈥, explica el president de l’Associaci贸 Valenciana d’Il路lusionisme, Jos茅 Selva, una m脿gia que torna el pr貌xim dijous 30 de mar莽 per a seguir emocionant, entretenint i sorprenent.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.