L’associació de directius de Ribera Salud continua manipulant en benefici de l’empresa

  • “No els importa jugar amb els sentiments i les emocions de la ciutadania o amb l’altruisme de la societat per tal d’aconseguir el seu suport i complicitat”

Si fins ara pensàvem que a La Ribera ho havíem vist tot, estàvem equivocats. Per a la recent creada associació de directius pròxima a la empresa Ribera Salud, que defensa el «model Alzira», pareix que tot val.

Aprofitant-se de les associacions que lluiten contra la malaltia de la mama o del dia Mundial Contra el Càncer, de les associacions de l’Alzheimer o de les Mestresses de Casa, els directius de la plataforma de la empresa, carreguen les tintes sempre que poden contra la Conselleria de Sanitat en la seua particular creuada en favor del seu “statu quo”, del «que es quede tot com està». Una vegada mes la empresa utilitza als professionals en benefici propi.

No els importa jugar amb els sentiments i les emocions de la ciutadania o amb l’altruisme de la societat per tal d’aconseguir el seu suport i complicitat. En les distintes xerrades informatives que han encetat, algunes d’elles més paregudes a un míting polític que a sessions objectives i informatives, els seus col·laboradors més estrets inclús reparteixen fullets i xapes en contra de la finalització del contracte. Són molts els interessos que estan en joc i Ribera Salud no és una ONG, sinó una empresa propietat del Banc de Sabadell i de la Corporació nord-americana Centene.

Resulta improcedent, al nostre criteri, que s’utilitze el dolor i el patiment de les persones per injectar por en el sistema de la Conselleria de Sanitat pel tractament del càncer de mama, per exemple. Unes asseveracions interessades i inapropiades que venen de professionals metges i, lluny de donar confiança en el Sistema Sanitari -només pels seus interessos personals- posen ombres en els tractaments dels altres hospitals. Assegurar que si no està Ribera Salud en la gestió de la sanitat de La Ribera serà el caos -“o nosaltres o el caos”- es posar en dubte la professionalitat de la resta dels departaments sanitaris. Només cal recordar que La Fe, amb tres vegades més llits que la Ribera i amb una alta tecnologia, ha estat premiat en 2015 per quarta vegada consecutiva “Millor gestió Global” dels centres sanitaris del país, a més d’altres premis com el “Premi Nacional de Cirurgia” en la cirurgia del càncer de còlon i les seues complicacions.

Aprofitant el prestigi que la pròpia societat i el Sistema Sanitari Públic ha posat en les seues mans i revestint les jornades amb interès sanitari les utilitzen per fer un ús egoista de la seua situació. No entenem que desqualifiquen sense vergonya la finalització de la concessió, perquè és el mateix Sistema Sanitari Públic el qui alimenta el seu lloc de treball i les infraestructures sanitàries de La Ribera. La insistència en que La Ribera sofrirà retalls en les especialitats és només una consigna malintencionada de l’empresa i dels seus interessos com a loby sanitari per no perdre la concessió. No és, de cap manera la visió de la realitat i ells ho saben, encara que diàriament s’empenyen en amagar.

Esperem que al termini de la concessió per finalització de contracte no baixe la professionalitat dels qui ara entrebanquen i posen en dubte tot el sistema sanitari del que ells han estat 18 anys finançats. Sense cap dubte, s’acabarà la gestió privada però continuarà l’atenció sanitària de La Ribera amb tots els serveis i la qualitat que exigeix la ciutadania.

Plataforma per la Sanitat Pública de la Ribera

Asociación Síndrome de Asperger de la Ribera (ASARI),  Associació de Dones Juristes d’Alzira (AJUDA), CCOO La Ribera, Compromís per L’Alcúdia, Assemblea d’Alginet, Compromís per la Ribera, EQUO-Els Verds, Esquerra Republicana de la Ribera, Esquerra Unida (EUPV) de la Ribera, FAPA València, Intersindical Valenciana-La Ribera, La Ribera en Bici, Més Algemesí, Plataforma de la Ribera en Defensa de la Llei de Dependència i Autonomia Personal, Podem La Ribera, PSPV-PSOE de La Ribera, Reiniciem Carcaixent, SIMAP-La Ribera, UGT-La Ribera, Xúquer Viu

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.