Naix ‘Estil’, un nou concepte de revista de Sueca, que ja es pot adquirir als quioscos

Naix ‘Estil’, un nou concepte de revista de Sueca, que ja es pot adquirir als quioscos

Sueca compta des d’esta setmana amb una nova publicació impresa. La revista ‘Estil’ arriba als quioscos amb la intenció de convertir-se en un referent d’entreteniment, oci i comerç a la localitat. Per això, este nou magazine mensual naix amb nombroses seccions que van des dels reportatges socials, fotogràfics i entrevistes fins a la presentació d’opcions culturals, d’oci i de productes que es podran trobar cada mes a les botigues del municipi.

xavi-bosch-estil-gener-2017

Xavier Bosch

Encapçalant aquest projecte està Xavier Bosch, periodista local que ha treballat per a mitjans de comunicació com Levante-EMV, Superdeporte, Agència EFE, Àrea 11, Suheca.com, Ciclisme Valencià, Sueca Televisió o La Chicharra. Professor de carrera, la seua formació en les diferents publicacions no s’ha limitat a la redacció de continguts i ha realitzat tant treballs de maquetació com de reporter gràfic.

“Esta experiència en diferents àmbits han servit perquè puga nàixer ‘Estil’. Els coneixements adquirits durant molts anys han estat clau en la creació d’una revista d’estes característiques”, afirma Xavier Bosch.

El magazine busca, abans de res, entretenir els lectors. Fuig de l’actualitat més immediata i prenen força els reportatges de qualitat. “Els mitjans impresos competeixen en gran desavantatge amb els digitals, que porten la notícia a l’instant al telèfon que està en la butxaca del receptor del missatge, i han de buscar altres fòrmules per motivar que els lectors es recreen en els continguts”, indica el director d’Estil.

Promoure el comerç local
Una altra de les principals raons de la creació de la nova revista és “la intenció de crear sinèrgies entre els veïns i els comerços locals. En ocasions, quan anem a comprar algun producte, ens centrem en el mòbil i en l’ordinador.

Internet i pàgines com Amazon semblen haver-se convertit en la Bíblia del consumidor i moltes vegades tenim millors preus del mateix producte a la cantonada de casa, sense agafar el cotxe ni esperar que ens vinga un paquet per agència”, argumenta el creador del nou mitjà.

En aquest sentit, Estil mostra en les seves pàgines multitud de propostes dels comerços locals amb els seus preus, “perquè els lectors sàpiguen que a Sueca també hi ha rebaixes, blackfridays o qualsevol altra promoció de les què ens bombardegen periòdicament en tots els mitjans”, argumenta Xavier Bosch qui al seu torn indica que “Estil pretén ser una publicació per a gent actual, moderna i dinàmica, una revista diversa i de qualitat feta a la mida dels veïns de Sueca; una publicació jove, divertida i amb un missatge sempre positiu però que pot ser alhora rigorosa, intimista i molt compromesa, abastant tots els temes que poden interessar als seus lectors: salut, moda, consells, viatges, esport o bellesa.

Els lectors estan molt familiaritzats amb el producte en si, ‘Estil’ és una revista d’entreteniment com moltes altres existents a nivell nacional però acotada a l’àmbit local”, segons el director de la nova capçalera.

Per iniciar el projecte, Bosch ha comptat amb col·laboradors coneixedors de la idiosincràsia de la localitat suecana. En el primer número apareixen periodistes locals com Carles Claver (La Sexta), Julián Sáez (Suheca.com) o Xavier Campillo (Sueca). També la presència femenina està molt present amb les aportacions de Pura Matoses (Sucro TV) o Tania Sáez (Talentus Academy).

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.