Pop, guitarres, dolçaines, cançons i banda jove al desembre musical de Favara

Pop, guitarres, dolçaines, cançons i banda jove al desembre musical de Favara

L’Ajuntament de Favara va realitzar el mes de desembre diverses actuacions musicals demostrant així eixe impuls als actes culturals i musicals.

mondu-casado-favara-des-2016

Guitarres i dolçaines

El 16 de desembre es va iniciar amb l’actuació de “Old Càdillac Band”, un grup riberenc en el interpretaren diversos tributs acústics de molts i diferens cantants i autors. Dissabte 17 va ser el torn de “Guitarres i Dolçaines” amb la música tradicional d’autor i versos de poetes valencians.

El dia 18 va tindre lloc el tradicional concert de nadal de la Banda Jove de l’Associació Amics de la Música de Favara amb una Casa de la Cultura plena.

El 23 de desembre a l’Església de Favara va actuar Aitana Ferrer qui ens va deleitar amb eixa meravellosa veu en un escenari perfecte.

Ens va interpretar, junt al piano d’Enric Murillo, diferents obres del disc titolat “Cants d’Amor i Primavera”. El públic assistent va gaudir de tots i cada un dels espectacles oferits.

A més, l’Associació Amics de la Música de Favara va organitzar una cercavila nadalenca el dia 24 de desembre on participaren tots els membres de l’associació interpretant peces musicals nadalenques pels carrers del poble de Favara.

Ajuntament de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.