Cullera s’avança al Black Friday per a potenciar el consum als comerços locals

Cullera s’avança al Black Friday per a potenciar el consum als comerços locals

El pròxim 25 de novembre se celebra el famós Black Friday i, per a evitar que els consumidors se’n vagen a les grans superfícies, els comerciants de Cullera han decidit avançar-se i celebrar ja el seu particular Pre Black Friday aquest divendres 18 de novembre.

L’Associació de Comerciants i Empresaris de Cullera (ACECU) és la impulsora d’aquesta mesura. Des d’aquesta entitat expliquen que el Black Friday (que se celebra l’últim divendres del mes de novembre) ja s’ha fet un espai en el calendari comercial i, per açò, han decidit avançar-se a les ofertes que puguen oferir les grans superfícies el 25 de novembre.

Cada vegada són més els veïns que esperen a eixe dia per a desplaçar-se a València i realitzar les seues compres, amb la idea també d’anar adquirint regals per a la campanya de Nadal. Amb el Pre Black Friday que se celebrarà aquest divendres 18 de novembre, ACECU pretén que els consumidors s’animen a comprar en els comerços locals i s’ajude a revitalitzar l’economia de Cullera.

Els comerciants recorden que, si es compra en el municipi, els veïns no han de desplaçar-se a una altra ciutat, eviten les grans aglomeracions de gent que provoquen interminables cues i reben un tracte més personalitzat. A més, els xicotets empresaris recorden que cada euro invertit en les tendes locals ajuda a generar més llocs de treball que si els diners es gasten en les grans superfícies.

Les tendes de Cullera oferiran importants descomptes aquest divendres en tot tipus de productes: complements, roba, electrodomèstics, electrònica, menjar, etc.

Des de ACECU animen als consumidors a aprofitar l’ocasió i anar comprant ja els primers regals de Nadal a preus molt competitius. La regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Cullera també col·labora en aquesta iniciativa.

ACECU

Fotografia de Diego Moreno


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.