La reuni贸 motera d’Almussafes compleix deu anys de vida aquest diumenge

La reuni贸 motera d’Almussafes compleix deu anys de vida aquest diumenge

Aquest diumenge 6 de novembre, la Falla Primitiva celebra 10 anys de la seua reuni贸 motera. La 鈥楳otor Show鈥 d’enguany, per tractar-se de la d猫cima edici贸, arribar脿 amb nombroses novetats. Vehicles cl脿ssics i americans, Jam Session, Pinups i concerts ompliran la ronda Antoni Lude帽a de festa en una jornada en la qual el consistori municipal oferir脿 paella per als amants del motor. Per a la recollida de tiquets, que va comen莽ar el passat dilluns 31 d’octubre, 茅s necess脿ria la presentaci贸 del DNI.

Han passat ja deu anys des que la Falla Primitiva d’Almussafes decidira traure al carrer les motos i celebrar una jornada festiva en la qual el soroll dels motors es convertira en la gran protagonista. Amb cada nova edici贸, l’esdeveniment anava creixent, gr脿cies al suport dels aficionats a les dues rodes, que arribaven des de tots els racons de la Comunitat Valenciana, de l’Ajuntament de la localitat, que ha col路laborat des del principi en l’organitzaci贸, i dels ve茂ns, que any rere any gaudeixen contemplant espectaculars vehicles de diferents models i 猫poques.

鈥淣o 茅s f脿cil arribar al d猫cim aniversari d’una iniciativa d’aquestes caracter铆stiques. Organitzar una jornada tan completa com 茅s la 鈥楳otor Show鈥 suposa molts mesos de treball, per la qual cosa des de l’equip de govern els donem l’enhorabona a la Falla Primitiva i esperem que seguisca complint anys鈥, destaca el regidor de Festes, Andr茅s L贸pez.

Aquest 2016, la ja assentada reuni贸 motera del municipi celebra la seua primera d猫cada de vida i tant la comissi贸 fallera degana d’Almussafes com l’Ajuntament de la localitat esperen que es convertisca en la m茅s especial de les dutes a terme fins al moment. Ser脿 aquest diumenge 6 de novembre quan tornen a rugir els motors. La ronda Antonio Lude帽a, situada entre el parc del Poliesportiu i el Cementeri Municipal, acollir脿 una nova 鈥楳otor Show鈥 que arriba carregada de novetats.

A m茅s del tradicional recorregut pels carrers del nucli urb脿, durant el mat铆 s’exhibiran vehicles cl脿ssics i americans, hi haur脿 Jam Session, Street Paint, Pinups i tamb茅 concerts, activitats que estaran obertes als aficionats per貌 tamb茅 a tots els curiosos que desitgen acostar-se per a gaudir d’una original iniciativa amb la qual passar un mat铆 de diumenge diferent. Com ha vingut succeint en les anteriors convocat貌ries, est脿 prevista l’assist猫ncia de centenars de motoristes. A m茅s, es realitzar脿 un esmorzar i s’habilitar脿 una tenda en la qual els amants del motor podran adquirir productes relacionats amb aquest sector.

La d猫cima matinal motera comptar脿, finalment, amb una important novetat. El consistori s’uneix a aquesta important efem猫ride i en reconeixement a l’aportaci贸 d’aquesta activitat al calendari festiu del municipi ha decidit oferir a tots els assistents una paella monumental per a 1.000 comensals. El passat dilluns 31 d’octubre, el Centre Cultural va comen莽ar la distribuci贸 dels tiquets gratu茂ts de la paella als ve茂ns i ve茂nes de la poblaci贸 que tinguen el gust d’assistir a aquest esdeveniment i compartir amb els fallers aquesta concentraci贸. Per a la recollida del tiquets 茅s necess脿ria la presentaci贸 del DNI.

Ajuntament d’Almusafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electr貌nic no es publicar脿.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.