Convoquen per al dijous a Sueca la primera ‘Massa Crítica’ ciclista mensual

Convoquen per al dijous a Sueca la primera ‘Massa Crítica’ ciclista mensual
bicicletes-massa-critica-sueca-09-2016

Dia sense Cotxes d’enguany, a Sueca

L’Associació Muntanyeta dels Sants de Sueca comença una nova iniciativa que es convocarà cada mes: la Massa Crítica mensual. La primera d’elles es durà a terme el proper dijous, 3 de novembre.

Aquesta convocatòria es repertirà cada primer dijous de mes. La primera d’aquestes manifestacions lúdico-ciclista començarà a les 19 hores des de la plaça de l’Ajuntament.

Pegaran una volteta per Sueca amb les bicicletes. Després, qui vullga, es pot quedar a la reunió mensual de l’associació prevista per a les 20:00 hores per a parlar de projectes presents i futurs. Com sempre, cada participan se’n fa responsable de la seua seguretat.

La Massa Crítica és una celebració ciclista que té lloc tots els mesos en moltes ciutats del món. La finalitat és reivindicar una major presència i protecció de les bicicletes en les ciutats, per reduir les molèsties que ocasionen els vehicles motoritzats, tals com soroll, embussos, inseguretat i contaminació, tant atmosfèrica com acústica.

Aquest moviment començà a San Francisco al 1992 i des d’ençà s’ha anat extenent arreu del món. L’Associació Muntanyeta dels Sants és l’entitat pionera a Sueca en impulsar lús de la bicicleta. Periòdicament organitzen excursions.

R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.