Cap de setmana complet per al Club d’Atletisme Corriols de Sueca en diverses modalitats

Cap de setmana complet per al Club d’Atletisme Corriols de Sueca en diverses modalitats

Cap de setmana complet amb diverses modalitats, oficial i popular, asfalt i muntanya. Divendres 14 d’octubre es va celebrar la gala del VIé Circuit Ribera del Xuquer  on la corrioleta  Aina Pérez va ser la guanyadora en la categoria de cadet.

Des d’estes línies li donem l’enhorabona a Aina, per la seua constància i amor a este esport, a Ànima la seua entrenadora per la tasca que realitza, i als seus pares i germana que estan contents i orgullosos, com tota la resta d’integrants del club.

Pel que fa el diumenge, tenim les dos modalitats. Asfalt a Cullera, on un total de 22 corriols van  participar en la Volta a Peu de Santa Cecilia. Gran representació!!

La modalitat de muntanya està dividida amb dos: el Trail Umbría La Plana on va participar Pepe Casaudoumecq. La prova comptava amb un recorregut molt eixigent i duríssim.

També es va celebrar el 2n trail de Bunyol, on acudiren 8 corrioleres, una d’elles era Sonia Carrascosa, la qual va pujar al podi en quedar tercera Veterana.

Enhorabona a tots!!!

CA Corriols


aina-corriols-octubre-2016

Aina Pérez

Vos deixem amb un escrit que ha dedicat Vicent Pérez a la seua filla Aina.
Divendres 14 en la Gala de cloenda del VI Circuit Ribera del Xúquer celebrada a la ciutat de Carlet, l’atleta del Club d’Atletisme Corriols de Sueca, Aina Pérez Rocher que ja s’havia classificat entre les 3 primeres en anteriors edicions d’aquest circuit de carreres populars, rebia de mans dels organitzadors el trofeu que l’acreditava com a guanyadora del Circuit en la categoria cadet.

No m’és necessari realitzar-li una entrevista formal per a conèixer esta estudiant de 4t d’ESO que amb complicats equilibris, compagina la seua passió per l’atletisme amb la que té per la pilota valenciana i els balls populars valencians.

L’atletisme li ve de família ja que es va iniciar amb 2 anys seguint la seua germana Laura pels pobles i ciutats de la nostra geografia on  se celebrava algun tipus d’esdeveniment esportiu en la modalitat de carrera de fons,  bé fora popular o  federatiu, local,  nacional o internacional. En  la pràctica d’esta disciplina en la què té moltes rivals, cap enemic, i en la què ha fet i segueix fent moltes amistats, ha basat la seua filosofia de vida caracteritzada   per   la   tenacitat,   la   constància,   el   sacrifici,   l’afany   de superació i l’esperit esportiu.

Ànima, la seua entrenadora, coneix el caràcter canviant d’Aina, fort i decidit  en  tot cas,   alhora   que   destaca   l’empatia   i   el  seu   indubtable   i immediat  posicionament al costat del més dèbil.  Coneix també els somnis esportius d’esta atleta per a la temporada que comença: classificar-se per als campionats d’Espanya individuals o per equips en el camp a través, el migfons i els obstacles.

Enhorabona i molta sort, Aina.

Vicent Pérez Bernabeu


Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.