Cicle de xerrades a Favara per a majors sobre l’Alzheimer i altres transtorns mentals

Cicle de xerrades a Favara per a majors sobre l’Alzheimer i altres transtorns mentals

L’ajuntament de Favara a participat a través de la regidoria de Benestar Social en l’organització de diversos actes dirigits per a dones i persones majors del poble de Favara. La intenció de la corporació riberenca és incentivar totes les iniciatives encaminades en millorar la qualitat de vida dels nostres veïns.

El dilluns 20 de setembre l’Associació de familiars d’Alzheimer i altres demències de Cullera AFACU i la metgessa Isabel Armengot, Màster en dietètica i Nutrició Humana, va realitzar una xerrada informativa titulada “L’Alimentació en la Tercera Edat”.

En aquesta xerrada es va explicar de manera molt detallada les pautes a seguir per a tindre una alimentació sana i saludable. Els trastorns alimentaris poden ser molt perjudicials per a la salut en persones d’edat avançada i el públic assistent va rebre les explicacions oportunes per a tindre una vida saludable.

El dimarts va ser el torn d’una conferència organitzada per la Diputació de Valencià amb el títol “Gestión de la ansiedad y la inteligencia emocional” a càrrec de Isabel Montagud, Psicòloga. En aquesta conferència es va exposar al públic assistent en un saló de plens plé de gom a gom la tipologia del trastorns mentals, com detectar-ho i quines teràpies son aconsellables per a sol-lucionar aquests trastorns.

Cal destacar la gran acceptació per part dels veïns del poble en l’assistència les esmentades xerrades.

Ajuntament de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.