L’Ajuntament de Fortaleny convoca dissabte un berenar al pont per a celebrar el centenari

L’Ajuntament de Fortaleny convoca dissabte un berenar al pont per a celebrar el centenari

Demà dissabte 7 de maig es complixen 100 anys de la inauguració del Pont de Ferro Fortaleny que uneix els termes de Fortaleny i Sueca. Per això, l’Ajuntament de Fortaleny que presideix Juani Clos ho celebrarà amb una caminada-berenar fins al pont. L’eixida de la caminada serà a les 17:00 des de la porta de l’ajuntament.

La Plataforma Pont de Ferro s’ha adherit i felicitat a Fortaleny per la iniciativa. L’Associació Muntanyeta dels Sants-Agró es trobaran a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca per a marxar en bicicleta cap a Fortaleny. Eixiran al voltant de les 16:30 hores.

La corporació local de Fortaleny comunica a totes les persones que estiguen apuntades per a la caminata en la convocatòria que feren que pasen per l’Ajuntament a les 16:15 hores per al repartiment de la motxilla conmemorativa i el berenaret.

Des de l’associació, ens sumem a esta iniciativa, i ens trobarem a la Plaça de l’Ajuntament de Sueca per a marxar en bicicleta cap a Fortaleny; eixirem de Sueca a les 16:30. Com sempre, adverteixen que cadascú es fa responsable de la seua pròpia seguretat. Per últim, l’excursió en bicicleta des de Sueca no es farà en cas de pluja o mal oratge.

El Voluntariat Mediambiental de Corbera també han preparat una pasejada en bici fins el pont a les 16:30 hores. Els interesats en participar i conéxer més detalls de l’eixida poden posar-se en contacte amb l’assocació mitjançant les xarxes socials.

R.


 

  1. […] NOTÍCIES RELACIONADES: 6 maig, 2016. L’Ajuntament de Fortaleny convoca dissabte un berenar al pont per a celebrar el centenari […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.