Cullera programa una oferta d’oci per a adolescents durant els dissabtes a la nit

Cullera programa una oferta d’oci per a adolescents durant els dissabtes a la nit

L’oci suma a Cullera una nova opció, esta vegada dirigida al públic més jove. L’Ajuntament oferirà durant el mes de maig activitats nocturnes per als adolescents a través del programa ‘Mes jove’ organitzat per la regidoria de Joventut, que dirigix Laura Simó.

Durant els dissabtes a la nit, els xiquets a partir de 12 anys podran gaudir de diverses opcions a la Sala Multiusos dels Jardins del Mercat. Es tracta d’una iniciativa perquè els veïns d’esta franja d’edat tinguen l’oportunitat de divertir-se en la seua població, ha explicat la regidora delegada de l’àrea.

Així, els participants podran prendre part en campionats de la popular consola de videojocs Wii, a més de competir en concursos, tallers i jocs de taula.

El programa començarà a les 21 hores i s’allargarà fins a la mitjanit. «La idea és que puguen sopar i divertir-se amb els amics o conéixer gent nova», indica Simó. Els xiquets hauran de dur-se l’entrepà i l’Ajuntament ficarà la beguda i servirà una ‘picaeta’.

Fins ara, a Cullera no s’ha disposat d’una oferta d’oci específica per a jóvens adolescents. «Des del govern municipal estem impulsant alternatives dins les nostres possibilitats econòmiques, perquè moltes vegades estos xiquets i xiquetes es veuen obligats a anar pel carrer o buscar alternatives d’oci fora de Cullera», expressa la responsable municipal de Joventut.

Cal recordar que al Nadal també s’oferiren jornades d’activitats al Mercat. En este cas, s’ha decidit declarar maig com a mes de la joventut «perquè és un període de l’any on el calendari festiu està més relaxat i aleshores l’oferta d’oci minvava», precisa Simó, qui ha convidat als pares a animar els seus fills a acudir a les activitats programades.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.