Detinguts per falsificar els ‘Data’ de la taronja perquè semblara lícita seua la procedència

Detinguts per falsificar els ‘Data’ de la taronja perquè semblara lícita seua la procedència

banner-biottec-700x137

En una altra actuació de l’Equip Roca de la Guàrdia Civil de Sueca es té coneixement d’una sèrie de robatoris que s’estan cometent en la Ribera Alta i la Ribera Baixa.

Fruit de la intensa recerca per part dels agents es va procedir a la detenció de 7 persones (5 homes i 2 dones) d’edats compreses entre els 14 i 65 anys i tots de nacionalitat espanyola, per la sostració de 1.400 quilos de taronges.

Per aquest mateix equip es precedeix també a la recerca de 25 persones més (14 romanesos, 10 espanyols, 1 lituà, 1 ucraïnès i 1 armeni) per la sostració de 5.031 quilos de taronges, les quals van poder ser recuperades i lliurades als seus propietaris.

Els agents van comprovar que aquestes persones falsificaven els Data perquè semblara lícita la procedència de les taronges, al mateix temps que revisaven les factures de compra-venda van observar que les persones a les quals facturaven són o han sigut treballadors de l’empresa i que a més de no percebien la quantitat total de diners acordada pel seu treball, percebent sous molt per sota dels quals se’ls facturava.

Per tot açò la Guàrdia Civil va detenir a 4 persones (3 homes i 1 dona) de nacionalitat espanyola i d’edats compreses entre els 36 i 54 anys per delictes en diferent grau de falsificació documental, dret contra els treballadors i furt.

Una vegada més, aquests operatius se sumen a les nombroses actuacions realitzades per la Guàrdia Civil de València, en les quals s’ha aconseguit esclarir fets delictius relacionats amb productes del camp dins de la província de València. En diferents actuacions realitzades pels Equip Roca de la Guàrdia Civil de València s’ha procedit a la detenció de 15 persones i a la recerca de 36 persones mes per diferents delictes de furt, falsificació documental i dret contra els treballadors. Les diligències instruïdes han sigut lliurades a l’els Jutjats de Picassent, Sueca i Alzira.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.