Detingut per la Guàrdia Civil de Sueca per comprar contenidors de taronja presumptament furtats

Detingut per la Guàrdia Civil de Sueca per comprar contenidors de taronja presumptament furtats

La Guàrdia Civil de Sueca ha recuperat divuit contenidors de plàstic dels utilitzats per a la taronja valorats en el mercat en 1.260 euros. Els agents procediren a la detenció d’una persona per un delicte d’encobriment. El detingut retirava el retolat dels contenidors utilitzant una radial o objecte similar.

Des de principis del passat mes de novembre, agents de la institució armada realitzaven diferents inspeccions en un magatzem de compra-venda de cítrics de la localitat de Corbera trobant en el seu interior contenidors d’una empresa diferent de la inspeccionada.

Per açò s’inicià una operació per components de l’Equip ROCA de la Guàrdia Civil de Sueca, i es va poder comprovar que una persona, es dedicava a la receptació de contenidors de plàstic sostrets.

La fase d’explotació d’aquesta actuació va tenir lloc el dia 12 de gener quan es va procedir a la detenció d’un home de 68 anys i de nacionalitat espanyola per delictes d’encobriment de contenidors de cítrics.

La Guàrdia Civil en les inspeccions realitzades durant diversos dies en la mateixa empresa va poder comprovar que es trobaven contenidors d’una altra empresa diferent a la inspeccionada alçat així sospita per part dels agents perquè l’empresa retolada en els contenidors presentà denúncia a l’abril de 2014 per la sostració de varis d’aquests contenidors de plàstic, i aquests van ser reconeguts pel propietari com a seus.

Els contenidors eren adquirits pel pare del propietari de l’empresa inspeccionada, que una vegada que els adquiria utilitzava una radial o objecte similar per a poder llevar el retolat dels contenidors de plàstic.

Els agents en aquestes inspeccions van poder recuperar un total de 18 contenidors de plàstic valorats en el mercat en 1.260 euros. Les diligències instruïdes han sigut lliurades al Jutjat de Primera Instància i Instrucció numero 1 de Sueca.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.