El diumenge es disputa la solidària Mitja Marató Ciutat de Sueca

El diumenge es disputa la solidària Mitja Marató Ciutat de Sueca

El proper diumenge, 31 de gener, Sueca celebrarà la 9 ª edició de la Mitja Marató Via  Materal – Ciutat de Sueca que organitza la Falla Via del Materal en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Esports.

El circuit serà urbà i rural, similar al de l’anterior edició, tot i que contempla algun canvi poc significatiu.  El recorregut de 21.097 metres comença i acaba al Passeig de l’Estació, un dels indrets més emblemàtics de la ciutat i discorre pel centre urbà i pels voltants del Riu Xúquer.

I la prova és alhora una cita solidària amb Avapace, l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral. Els participants tenen l’opció de col·laborar amb esta associació amb la seua inscripció.

A hores d’ara ja hi ha vora 250 participants confirmats i tots aquells que estiguen interessats en sumar-s’hi encara poden inscriure’s a la web www.cronnorunner.com

Entre els participants hi haurà també membres del Club d’Atletisme Avapace Corre, que treballa per fomentar la integració en la societat de les persones amb paràlisi cerebral a través de l’esport.

Com en totes les altres edicions, hi haurà pòdium per als tres primers classificats de la categoria masculina i femenina i també per als sis participants més ràpids de la categoria   fallera, també masculina i femenina.

La setmana vinent els organitzadors i col·laboradors presentaran la prova en roda de premsa on explicaran tots els detalls i les novetats de la novena edició de la cursa.

Ajuntament de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.