L’oferta d’oci de Cullera frena la fugida de veïns als centres comercials en la campanya de Nadal

L’oferta d’oci de Cullera frena la fugida de veïns als centres comercials en la campanya de Nadal

Satisfacció generalitzada entre els comerciants de Cullera a la finalització de la campanya de Nadal i l’inici de rebaixes. Enguany, el consistori i l’associació local de comerciants i empresaris (ACECU) han col·laborat amb una forta aposta perquè els veïns compraren en el municipi, amb la pista de patinatge i la fira nadalenca com a grans atractius.

El president d’ACECU, Quique González i el regidor de Comerç, Pere Manuel Aragó han expressat que l’objectiu s’ha complit. «D’una banda, hem aconseguit que la gent no fugira en massa als centres comercials els caps de setmana perquè han trobat a Cullera una oferta d’oci atractiva», ha explicat l’edil. Visió amb la qual González coincidix plenament. «Molta gent s’ha quedat els caps de setmana perquè ara sí que tenia una opció en la seua ciutat», ha indicat.

Reis, millor que l’any passat
Pel que fa a les vendes, el període nadalenc ha anat en la línia de l’any anterior i el de Reis ha sigut notablement millor, segons les dades recaptades per ACECU. «S’ha frenat la caiguda del consum i notem que comença a haver-hi una lleu recuperació», ha expressat González.

Per la seua banda, Manuel ha subratllat que més de 5.000 usuaris han passat per la pista de gel, que s’ha atret visitants també de fora la comarca. Així mateix, l’edil valora com a positiva l’experiència de convertir en zona de vianants part de la plaça de la Verge «perquè hem recuperat un espai públic per al poble».

A més, emfatitza la repercussió que ha aconseguit la ciutat gràcies a Renfe, que ha promocionat la pista i la fira de Nadal en la seua xarxa de comunicació, destacant els més de 70.000 seguidors en Twitter.

Les diferents activitats infantils i per a joves —amb la coordinació de Comerç, Joventut i Esports— així com totes aquelles que s’han realitzat prèvies al Pare Noel i Reis, a banda de l’obertura del Mercat Municipal a les vesprades, han dinamitzat el centre de la ciutat i han aconseguit dotar-lo de més vida.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.