L’alcalde de Corbera demana la col·laboració de la Diputació per a executar millores necessàries en el castell

L’alcalde de Corbera demana la col·laboració de la Diputació per a executar millores necessàries en el castell

El diputat d’Administració General, Pepe Ruíz, ha rebut a l’alcalde de Corbera, Jordi Xavier Vicedo, qui ha sol·licitat la col·laboració de la Diputació per a executar millores necessàries en el conjunt del seu municipi.

Vicedo ha exposat durant la reunió mantinguda amb Ruíz la necessitat que la institució provincial col·labore en l’estudi i rehabilitació del castell de la seua localitat, un ben històric que està en una greu situació de deterioració.

El diputat d’Administració General li ha transmès a l’alcalde de Corbera que es va a estudiar que tècnics especialitzats de la Diputació es traslladen a Corbera a conèixer in situ la gravetat dels desperfectes i quins són les mesures més immediates a escometre per a evitar majors danys en el castell i l’entorn del mateix.

L’alcalde Vicedo ha agraït la reunió posat que ja ha traslladat aquesta petició en diverses ocasions i espera amb l’ajuda de la nova Diputació poder escometre les obres necessàries per a adequar el castell i el seu entorn com mereix el poble.

DiVal


 

  1. […] 9 gener, 2016. L’alcalde de Corbera demana la col·laboració de la Diputació per a executar millores necessàri… […]

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.