Cullera arregla les deficiències urbanístiques d’un sector comercial i industrial

Cullera arregla les deficiències urbanístiques d’un sector comercial i industrial

L’Ajuntament de Cullera ha iniciat recentment les obres per a arreglar les deficiències urbanístiques del sector SUP PRM3-C, una zona de sòl terciari comercial i industrial situada en l’entrada nord de la ciutat.

obres-cullera-des-2015-2A principis de novembre, la regidoria d’Urbanisme començà uns treballs que es perllongaran al llarg d’este mes. La previsió és que estiguen finalitzats a principis del pròxim any, segons ha explicat el regidor delegat de l’àrea, Juan Vicente Armengot.

La finalització de les obres del sector, que van a bon ritme, permetrà a la ciutat comptar amb una zona per a la instal·lació de noves indústries amb les condicions urbanístiques adequades, ha indicat l’edil.

Les tasques que s’estan duent a terme se centren en la reparació de desperfectes en el paviment i altres defectes d’obra que va deixar l’anterior agent urbanitzador.

Davant l’incompliment per part d’este de les seues obligacions, el consistori es va vore obligat el 2014 a resoldre l’adjudicació del programa urbanístic a la mercantil Exagom Verd, que va perdre la seua condició de gestor de l’obra. En aquell moment es va al·legar que no s’hagueren finalitzat les obres d’urbanització, així com incompliment dels terminis i caducitat a més de la desatenció a requeriments municipals i declaració d’insolvència provisional.

L’ajuntament va decidir confiscar i executar l’aval dipositat per l’empresa. Posteriorment, es va realitzar un projecte urbanístic modificat del sector per a la seua adaptació al nou pla parcial i a la nova reparcel·lació a fi de dotar de servicis urbanístics a les noves parcel·les ressituades.

Al maig de 2014 es va decidir assumir la gestió directa d’unes obres, el cost de les quals se sufragaran amb l’aval confiscat i que ascendixen a 182.236,81 euros.

L’actuació també contempla la reparació d’aquells desperfectes i deterioracions que han anat produint-se per no haver sigut degudament conservada la urbanització per l’anterior agent urbanitzador.

Àmplia zona industrial i comercial
El sector SUP PRM3-C compta amb una superfície total de 81.568 metres quadrats i es dividix en dues zones, una de sòl terciari comercial i l’altra comercial. La primera es troba ja ocupada per algunes grans superfícies comercials, mentre que la segona està pràcticament desocupada encara que ja s’està tramitant alguna llicència de construcció.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.