PSPV-PSOE i Compromís pacten un govern de coalició a Cullera

PSPV-PSOE i Compromís pacten un govern de coalició a Cullera

L’alcalde de Cullera, el socialista Jordi Mayor, ha signat este matí la resolució que integra als tres regidors del grup municipal Compromís per Cullera en el govern local després del pacte d’estabilitat al qual han arribat PSPV-PSOE i Compromís per al que resta de legislatura.

A partir d’ara Hugo Font ocuparà la quinta tinença d’alcaldia i s’integra a la Junta de Govern. El regidor serà el responsable de Medi Ambient, Serveis Generals (on s’inclou la contractació del servei públic de recollida de residus sòlids i neteja viària) i Règim Interior.

D’altra banda, Pere Manuel Aragó assumix Festes (inclosa la gestió de la plaça de bous municipal), Sanitat i Comerç. Per últim, Marc Joan gestionarà les regidories d’Agricultura i Prado, Pesca i Transparència.

Tanmateix, es produïx una reordenació entre les delegacions d’àrees i servicis dels regidors socialistes. D’esta forma, l’organigrama de l’equip de govern queda de la següent forma:

Sílvia Roca resta com a primera tinent d’alcalde i manté Educació, Cultura i Activitats Musicals. Roca perd Protocol, que passa a Javier Cantos.

Juan Vicente Armengot seguirà com a segon tinent d’alcalde i portarà Urbanisme, Cicle de l’Aigua, Obres Municipals i Serveis Econòmics. Armengot perd Medi Ambient i Serveis Generals.

La tercera tinent d’alcalde seguix sent Francesca Ortiz qui deixa Règim Interior i conserva Serveis Socials, Residència de la Tercera Edat, Drogodependències i Igualtat.

Salva Tortajada seguirà exercint com a 4t tinent d’alcalde i deixa Agricultura per tal de seguir amb Serveis Exteriors, Cementeri, Caça i Platges.

Mª José Terrades continua de sisena tinent d’alcalde i cedix Falles a Javier Cerveró i ADL a Laura Simó. Conserva Personal, Policia local, Taller d’Ocupació, Escola Taller i Serveis d’Agutzils.

Javier Cantos passa a ser seté tinent d’alcalde (era el sisé) i a banda de les delegacions que ja tenia (Turisme, Agermanament, Oci, Càmping municipal i gestió) suma Protocol.

Amparo Jover deixa de ser setena tinent d’alcalde i la regidoria de Sanitat i conserva Patrimoni Municipal, Mercat i Omic.

Cerveró es queda Esports i Protecció Civil i perd Festes. Simó cedix Transparència i Comerç i proseguix en Participació Ciutadana i Joventut a més d’incorporar-se a ADL.

D’esta forma el govern municipal suma una majoria estable de 13 regidors sobre un total de 21, el que garantix l’estabilitat en la gestió per als pròxims quatre anys. Des d’este mateix matí, els tres nous edils que s’incorporen han passat a exercir les seues noves funcions. Cal recordar que el nou govern va assumir la gestió al mes de juny integrat només pels 10 regidors del grup municipal socialista després del resultat de les eleccions municipals del 24 de maig.

Ajuntament de Cullera

DOCUMENT:

Acord_Governabilitat_PSPV_Compromis_Cullera


 

  1. avatar

    Compromís de Cullera portarà la programació de festes. No tardarem en saber si faran vaques o voldran fer com en Sueca que Compromís se les vol carregar. O si prometen un Referendum com en Sueca que encara no han fet. bla bla bla bla parole parole parole, pero de forment ni un gra. Que mos tornen els diners !!!

    Reply

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.