Donació de Peus-Quets a l’Asil d’Ancians de Sueca

Donació de Peus-Quets a l’Asil d’Ancians de Sueca

L’ ajut solidari es una de les obres socials que molts clubs de córrer tenen als seus estatuts. Tota carrera o Volta a Peu te una vessant solidaria que o be pren una part de la recaptació de la prova per a fer donació a una obra social determinada, o be recull un kilo de aliments no peribles per cada corredor que se presenta a la prova per a menjadors socials, residencies d’ ancians o banc d’ aliments.

Peus-Quets fiu entrega dimecres de una donació del Club a l’ Asil d’ Ancians de Sueca Sagrat Cor de Jesús. Prop d’ un centenar de brics de caldo de pollastre, unes quantes caixes de rosquilletes i un bon assortiment de salses foren obsequiats per iniciativa de la Junta i que fou acollida amb gran alegria i goig per la Congregació de Germanetes dels Ancians Desemparats.

La Mare Superiora agraí de cor la quantiosa aportació que per sorpresa li brindava el Club de Córrer Peus-Quets i insistí que la foto commemorativa del acte es fera davant de la imatge del Sagrat Cor de Jesús, fet que la va complaure en gran manera.

Peus-Quets, solidari esta vegada a casa seua, reitera amb esta donació el seu compromís d’ ajut social als col·lectius més desfavorits.

Peus-Quets


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.