Cullera pagarà 2.296 euros pel renting de 4 motos noves per a la Policia Local

Cullera pagarà 2.296 euros pel renting de 4 motos noves per a la Policia Local

L’Ajuntament de Cullera ha presentat hui les noves motocicletes de la Policia Local. En concret, es tracta de 4 vehicles amb els quals se substituïxen els anteriors, adquirits fa quatre anys.

L’acte de presentació ha sigut presidit per l’edil de Policia Local, Mª José Terrades, qui ha estat acompanyada per l’intendent en cap d’este Cos de seguretat, Juan José Figueres.

Concretament, s’ha dotat als agents amb dues motos de la marca BMW model 650 G-S i altres dues Yamaha YP 250-R. Les primeres, de major grandària, s’empraran per a servicis d’escorta i de regulació del tràfic en general. La resta, s’utilitza fonamentalment per la Policia de Barri en tasques desenvolupades principalment a Sant Antoni i el Raval de Sant Agustí.

L’adquisició de les motos s’ha realitzat mitjançant un sistema de renting. El consistori pagarà per totes elles 2.296 euros al mes, preu en el qual s’inclouen tant el manteniment com les assegurances.

Els models són els mateixos que s’han usat des de 2011. Figueres ha explicat que els agents estan «molt satisfets amb les prestacions d’estes motocicletes» pel seu caràcter mixt, ja que permeten circular amb comoditat per ciutat com adaptar-se a terrenys irregulars.

Per la seua banda, Terrades ha avançat que el consistori estudia la possibilitat d’ampliar el parc de motocicletes de la Policia Local i sospesa l’adquisició d’altres dues unitats, que s’unirien a les quatre existents més als quads amb els quals es patrulla la platja.

«El govern municipal està compromés en dotar a la Policia amb els mitjans necessaris amb l’objectiu no solament de facilitar-los el seu treball, sinó també de contribuir a la millora de la seguretat ciutadana», ha conclòs l’edil.

Ajuntament de Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.