Reconeixement de la família de l’entrenador Dimas Vázquez a Fernando Riera Ros

Reconeixement de la família de l’entrenador Dimas Vázquez a Fernando Riera Ros

Dissabte passat 26 de setembre, en la vetlada de boxa entre clubs realitzada a Sueca, dins del programa esportiu de les Festes Majors de 2015, la família del que fóra entrenador en l’època daurada de la boxa, Dimas Vázquez Estrems, i que tants púgils de nivell va formar en el seu gimnàs, li va fer un homenatge, al que va ser un dels seus boxadors olímpics i campió d’Espanya, i que encara contínua implicat en el món de l’esport del quadrilàter, Fernando Riera Ros.

riera-dimas-2Aquest xicotet detall, va ser dissenyat de manera personal, pel regidor de l’Ajuntament de Sueca, i nét del preparador de boxa, amb el mateix nom, que sempre havia volgut agrair-li d’alguna manera, aqueix afecte i aqueixes paraules d’agraïment i reconeixement que Fernando Riera sempre havia manifestat feia el seu avi. D’aquesta manera, la família ha volgut donar-li les gràcies i fer-li un reconeixement a Fernando Riera, aprofitant aqueixa vetlada de boxa que es va realitzar en el seu gimnàs a Sueca.

A Fernando, se li va lliurar un quadre amb un muntatge de fotos i notes de premsa d’aquells dies d’èxits esportius de Riera en el món de la boxa, l’únic fill que queda del que va anar el seu entrenador, Faustino Vázquez, que va pujar al ring a fer lliurament d’aquest detall.

Fernando Riera Ros i família van agrair molt aqueix reconeixement tan emotiu, i van subratllar una altra vegada, l’enorme que era com a persona, aquell home que ho va donar tot per la boxa, com va ser el seu entrenador.

O.R.


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.