Cullera gravarà els plens i els retransmetrà en directe per la ràdio

Cullera gravarà els plens i els retransmetrà en directe per la ràdio

El govern municipal de Cullera ha decidit donar un nou impuls a la transparència de la vida política i a partir del pròxim ple ordinari de setembre, que tindrà lloc este dimarts, gravarà les sessions i les retransmetrà en directe per la ràdio local Ràdio Cullera FM.

Després de la desaparició de Cullera TV, televisió que de forma desinteressada havia vingut gravant els plens després del tancament de l’emissora municipal Tele Cullera, l’última sessió plenària de juliol va quedar sense poder-se gravar, per la qual cosa l’executiu local va decidir llavors finançar i donar suport a diverses iniciatives per a acostar el debat polític a la ciutadania dins de la seua voluntat de donar la màxima transparència a la vida municipal.

En eixe sentit, les sessions es gravaran en vídeo. Estes es penjaran posteriorment en el canal oficial de l’ajuntament de Youtube per a poder ser visualitzades. Així mateix, es donarà la màxima difusió possible a través dels perfils oficials en les xarxes socials del consistori i en la web municipal.

Els plens es penjaran íntegrament, sense talls ni cap classe de censura perquè la veu i opinió de tots els grups polítics puga arribar a tota la ciutadania.

La ràdio, en directe
D’altra banda, la ràdio local Ràdio Cullera FM havia sol·licitat la possibilitat de retransmetre en directe els plens, per al que va a ser autoritzada per l’alcaldia. L’emissora va sol·licitar al consistori algunes millores en la infraestructura del saló de plens per a facilitar l’emissió, que ja han sigut implementades. Els àudios podran ser descarregats també posteriorment des de la web de la ràdio.

Esta iniciativa no té cap cost per a les arques municipals i en principi la primera emissió ja es produirà durant el pròxim ple ordinari.

L’alcalde i regidor de Comunicació, Jordi Mayor, ha assenyalat que l’equip de govern durà a terme i recolzarà totes aquelles iniciatives necessàries per a fomentar la transparència en la vida política municipal. En eixe sentit, ja ha avançat que el consistori treballa en el llançament d’una web de transparència per a facilitar l’accés a la informació.

Ajuntament de Culllera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.