Sense acord a Favara entre el PSPV-PSOE i Compromís

Sense acord a Favara entre el PSPV-PSOE i Compromís

Ahir donarem per finalitzades les reunions amb la Coalició Compromís per a fer un pacte de govern progressista i d’esquerres a Favara. No em arribat a cap acord. Després de moltes reunions entre les dues parts no s’ha arribat a cap acord per a establir un govern sòlid, amb  capacitat organitzativa  i de gestió. Les propostes des del seu inici de la Coalició Compromís foren inacceptables.

A pesar de la similitud de programes electorals ens ha negat  a que el PSOE obtinga l’alcaldia com cal durant un temps determinat a relació dels vots obtinguts, 22 mesos, a que la persona del PSOE que dirigeix l’ajuntament durant el temps determinat siga Alcalde elegit pel plenari de l’ajuntament, un Alcalde a peu de carrer al servei dels veïns i veïnes i no em  acceptat la  formula  buscada  per  ells,  la  de delegació de funcions d’alcaldia.

Nosaltres hem reclamat sempre una alcaldia compartida, així ho demanaven els 388 vots. Però nosaltres anem a ser fidels als nostres votants, a les nostres idees, als nostres principis,  al camí que iniciarem per a que el PSOE a Favara siga una força política com cal, honesta, oberta i responsable.  Per tant, com acte de responsabilitat d’un partit d’esquerres i progressista amb 134 anys d’història anem a recolzar a la Coalició Compromís per a que obtingui l’alcaldia el dia 13 de juny nosaltres, no anem a entrar a formar part de l’ equip de govern.

Farem com sempre hem fet, una oposició ferma però noble, constructiva,  responsable  i educada. Si Compromís creu que la manera de gestionar que ells han decidit va a ser la millor per a una Favara pròspera sols tenim que desitjar-los molta sort.

PSPV-PSOE de Favara


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.