CSI·F qualifica d’inadequada la sala de videoconferències dels jutjats de Sueca

CSI·F qualifica d’inadequada la sala de videoconferències dels jutjats de Sueca

El sindicat CSI·F ha sol·licitat la reubicació urgent de la sala de videoconferències del partit judicial de Sueca. Aquesta ha sigut instal·lada en un habitacle replet d’expedients i arxius de registre, reduït i “inadequat, tant pel contingut que allí es troba com per les condicions materials”. El sindicat ha elevat la petició tant al director general de Justícia com al Comitè de Seguretat i Salut Laboral.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSI·F) assenyala, en els escrits presentats, que “s’ha col·locat la sala per a realitzar les videoconferències dins de l’espai destinat a l’arxiu de Registre Civil i Deganat”. En concret, com relata, “es tracta d’un habitacle molt reduït, replet d’expedients i arxius de registre, amb informació sensible, on entren contínuament treballadors a realitzar consultes”.

CSI·F explica que aquest espai resulta “inadequat”, ja que “solament caben com a màxim dues persones, quan, per exemple, aquesta setmana ha de realitzar-se una videoconferència amb fins a vuit intervinents. A més, manca dels mitjans de climatització necessaris”.

El sindicat, davant aquesta situació, ha sol·licitat tant al director general de Justícia com al Comitè de Seguretat i Salut Laboral de la Província de València, que “amb la major urgència se cerque una nova ubicació per a practicar les videoconferències. L’actual espai resulta inadequat tant pel contingut que allí es troba com per les condicions materials”.

CSI·F


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.