Ribera (PP): “A qui regalaran ara l’Alcaldia de Sueca Compromís i PSOE?”

Ribera (PP): “A qui regalaran ara l’Alcaldia de Sueca Compromís i PSOE?”

José Luís Ribera, candidat a l’alcaldia de Sueca, ha assegurat en el míting central de campanya celebrat ahir en la Casa de la Cultura que en Sueca “ningú dubta que el Partit Popular tornarà a guanyar les eleccions i que Compromís i PSOE tornaran a pactar per a evitar que Sueca tinga el govern que la majoria de suecans volen i demanen de forma democràtica” i s’ha preguntat “a qui regalaran l’alcaldia esta vegada”.

Ribera ha destacat que els eslògans de les formacions polítiques de Sueca “reflexen molt bé el que han fet i pretenen fer: Compromís es presenta “Amb valentia” per estar sempre governant però no per el bé del poble. Els socialistes diuen “Complirem amb tu” com si fins ara hagueren estat entrenant-se i prenent-nos el pèl. “Per una bona gestió” significa que en la pròxima legislatura l’alcalde actual no pretén fer res perquè ja ho ha fet tot? I el correu electrònic de Ciutadans, que és “hotmail.ex”, ens ho diu clar: ells són tots ex d’algún altre partit i no tenen projecte propi”.

El candidat popular ha estat recolzat per la consellera d’Educació, Cultura i Esports, Maria José Català, que ha demanat a veïns i simpatitzants de Sueca que el 24 de maig “voteu a Jose Luis i al Partit Popular per a que el dia 25 ens pugam reunir i decidir quan comencen les obres del C.E.I.P. (Centre d’Educació Infantil i Primària) Carrasquer”.

En referència a l’actual govern tripartit de Sueca, Català ha destacat que quan els partits “están més preocupats per aclarir-se entre ells que per solucionar els problemes dels ciutadans, passen els anys i les coses no milloren. El problema és que no n’hi ha un projecte sinó molts projectes no compatibles”.

El president comarcal del PP, Pedro Juan Victoria, també ha participat en l’acte central de campanya. “Fa unes quantes setmanes, Jose Luis Ribera em va dir que ja feia temps que tenia el programa electoral en el cap perquè sap el que necessita Sueca i no n’hi ha millor alcalde que el que coneix els problemes i les solucions per al seu poble”, ha senyalat Victoria.

Davant més d’un centenar de veïns, Ribera ha trasmés que la jornada de reflexió “no és el próxim dissabte sino que comença hui”. El candidat popular a l’alcaldia ha destacat que el pròxims set dies “tenim que reflexionar sobre quin futur volem per a Sueca: un govern com l’actual, inoperant, sense idees i que una i altra vegada incumplix les seues propostes electorals o un govern de progrés i prosperitat per a la nostra ciutat que sols pot oferir i garantitzar el Partit Popular”.

Dimarts 19 de maig, Jose Luis Ribera i la candidatura del Partit Popular de Sueca acompanyaran a la candidata popular a l’alcaldia del Mareny de Barraquetes, Apolonia Caplliure, i a la seua candidatura en l’acte de presentació del seu programa electoral. L’acte tindrà lloc en el casino del poble a partir de les 20.30h.

PP de Sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.