Almussafes tornarà a ser seu de la carrera ‘In Real Time’ per Etiòpia

Almussafes tornarà a ser seu de la carrera ‘In Real Time’ per Etiòpia

“In Real Estafe With Ethiopia” va nàixer com un esdeveniment amb què la ONG Abay pretén connectar a la ciutadania amb Etiòpia, per mitjà de l’organització de diverses proves esportives i activitats culturals. A l’organització de carreres en temps real en diferents ciutats d’Espanya, i al mateix temps en Walmara, on Abay concentra la major part dels seus projectes, se suma el desenrotllament d’altres proves esportives i activitats culturals que, segons els responsables de l’organització, “ens faran posar la mirada i la resta dels sentits en la llunyana Etiòpia”.

Dos municipis del País Basc, junt amb un de Màlaga, i altres tres de la Comunitat de Madrid, Màlaga i Oviedo se sumaran a la carrera “In Real Time”, de manera simultània junt amb la pròpia Walmara. En el cas de la Comunitat Valenciana, la responsabilitat recau en la població d’Almussafes, l’única que organitzarà la carrera valenciana del projecte. La representant d’Abay a Almussafes i el propi ajuntament, amb la col·laboració del recentment creat Club d’Atletisme han impulsat de nou esta activitat esportiva i benèfica en la població. Segons el regidor d’Esports, Carles Grancha “l’aposta del consistori municipal per les iniciatives solidàries és realment seriosa i d’ací la inversió de temps, esforç i finançament davant d’este repte que, en la passada edició va congregar a un total de 454 participants, una xifra que confiem a revalidar de nou, ja que les inscripcions a hores d’ara freguen les 350”.

La prova esportiva està oberta a la participació de qualsevol valencià, major o menor d’edat, que vullga col·laborar aportant finançament a un projecte de desenrotllament agrícola, per a etíops en Walmara.

A les 10 hores s’inaugurarà la prova esportiva adulta amb un recorregut de 10 km. – 5 km. Més que en la primera edició – O de 5 km. per a aquells que vullguen competir en una distància més curta. A les 11.30 hores competiran els xiquets i conclosa carrera, s’inaugurarà una caminada solidària de 2.500 metres de distància. En el Centre Cultural s’emplaçarà la línia d’eixida i meta dels tres esdeveniments. “En esta ocasió, la marea groga – Color triat per a les camisetes d’enguany – Rellevarà a la marea roja de la primera edició i aspirarà a vestir els carrers d’Almussafes amb una multitud solidària, activa i esportista”, expliquen des de l’organització de l’esdeveniment. S’abonaran 5,5 euros per la participació en la prova infantil i en la caminada solidària i 8 euros pels 10 i els 5 km. Als corredors se’ls entregarà una camiseta commemorativa de l’esdeveniment, una bossa del corredor i un xip per al control de temps. Encara es poden realitzar les inscripcions via Internet, a través de la web www.inrealtimeabay.com, en l’apartat In Real Time Almussafes 2015, o personalment en la botiga esportiva Esplai Esport. El termini es mantindrà obert fins a les 14 hores de divendres que ve dìa 13.

A més de la prova atlètica, la jornada benèfica es completarà amb activitats per als més menuts, així com diferents esdeveniments esportius, en els que podran participar jóvens i adults.

Segons Carmen Magraner, integrant d’Abay, “el concepte IRT es convertix també en una forma de treballar en la nostra ONG, perseguint la resposta el més immediata possible als problemes que nos transmeten des de Walmara, gràcies al treball en xarxa de molts voluntaris”.

Ajuntament d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.