Torna la fira de falles a Sueca

Torna la fira de falles a Sueca

La Regidoria de Festes anuncia que, durant les pròximes festes falleres, el nostre municipi tornarà a comptar amb una fira d’atraccions després de les negociacions mantingudes amb empresaris del sector.

“El nostre objectiu és potenciar encara més la celebració de les Falles en la nostra ciutat, oferint així una opció més d’oci als ciutadans”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

La fira obrirà al públic el cap de setmana del 28 de febrer, i estarà instal·lada fins al dia 22 de març. Així mateix, Vázquez ha exigit als empresaris “que respecten els horaris de tancament i el nombre de decibels, perquè les molèsties al veïnat siguen les mínimes. El coordinador de la fira, per la seua banda, ha afirmat que es complirà tot allò pactat”.

El regidor de Festes hi ha negociat també amb el responsable de la fira l’entrega de tiquets de descompte a un euro per a totes les comissions falleres de Sueca, el Perelló i Mareny de Barraquetes, i per a l’associació local de comerç, Arrima’t, amb l’objectiu que els repartisquen entre els seus clients.

Així mateix, Vázquez ha exigit tres ‘dies del xiquet’ (20, 21 i 22 de març), en els quals el preu de cada atracció serà a un euro. “El meu objectiu és que la fira de Falles de Sueca puga arribar a la major quantitat de xiquetes i xiquets de la nostra ciutat i la comarca, i siga del grat de tots”, conclou Vázquez.

Ajuntament de Sueca

Fotografia facilitada per Gabinet de Premsa Municipal


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.