Compromís per Cullera felicita a l’alcalde Sanjuán

Compromís per Cullera felicita a l’alcalde Sanjuán

Compromís per Cullera vol felicitar, a través del seu secretari de joventut Marc Joan, a l’alcalde de Cullera Ernesto Sanjuan, per haver-se dignat després de 3 anys i mig a renovar el gimnàs del Poliesportiu municipal.

Així, tal i com ha manifestat Marc Joan “tots els usuaris del Poliesportiu municipal ens al·legrem molt d’esta renovació de material, la llàstima és que arriba a només 4 mesos de les eleccions municipals i podríem pensar que es tracta d’una acció únicament electoralista”.

Segons Marc Joan “a Ernesto Sanjuan i el seu equip de govern li dóna exàctament igual l’estat en que es troben les instal·lacions esportives municipals, l’únic que els interessa és tornar a governar 4 anys més i assegurar-se el jornal una nova legislatura”.

En front d’això, Compromís per Cullera anima a la ciutadania a sumar-se al canvi polític que necessita el nostre municipi i dur a terme una regeneració democràtica per a poder millorar les condicions de vida de tota la ciutadania.

Compromís per Cullera


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.