Bloc i PP d’Almussafes incompleixen el pacte de govern pel polígon industrial

Bloc i PP d’Almussafes incompleixen el pacte de govern pel polígon industrial

El President del Govern, Mariano Rajoy, al costat del president de Ford Motor Company, Mark Fields, han visitat el poble valencià d’Almussafes per a valorar el gran creixement econòmic d’aquesta indústria automobilística a Espanya així com del teixit industrial de la zona.

Prèviament, Mark Fields va ser rebut pel rei Felipe VI en el Palau de la Zarzuela qui li va traslladar la rellevància que té la planta valenciana d’Almussafes dins de l’estratègia global de la companyia així com en l’economia espanyola, tots dos van assenyalar que Almussafes és una planta clau per a Ford Motor Company.

No obstant açò, la visita de Mariano Rajoy per a valorar la productivitat d’Almussafes en la indústria espanyola xoca amb la postura del Partit Popular a València. En novembre de 2014, el portaveu d’Indústria del PSPV-PSOE, Paco Toledo, va presentar una PNL (Proposta No de Llei) en les Corts Valencianes per a l’ampliació pública del Polígon Industrial d’Almussafes, aquesta proposta va ser tombada pel Partit Popular. És més, el pacte en l’Alcaldia d’Almussafes entre el PP i el BLOC per a apartar als socialistes prometia l’ampliació pública del Polígon Industrial, la instal·lació de 50 empreses i la creació de 1000 nous llocs de treball per als veïns d’aquesta localitat de la Ribera Baixa.

La realitat ha sigut molt diferent, ni Albert Girona (BLOC) ni Mari Carmen Santos Juanes (PP) han sigut capaços de cap d’aquests objectius, al contrari, es realitzarà una ampliació del Polígon Industrial d’Almussafes amb capital privat al que ningú sap a qui va a beneficiar.

El portaveu del PSPV Almussafes, Toni González, ha criticat la postura de l’Alcaldia així com la falta de coherència del Partit Popular en la seua visita a València al costat del diputat d’indústria, Paco Toledo i el candidat del PSPV, Ximo Puig.

PSPV d’Almussafes


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.