Medi Ambient de Sueca fa públic el resum de l’enquesta feta el juny passat

Medi Ambient de Sueca fa públic el resum de l’enquesta feta el juny passat

El passat mes de juny, la Regidoria de Medi Ambient posava en marxa  la campanya “Per una Sueca més neta”, a través de la qual sol·licitava la col·laboració ciutadana per a millorar el servei de neteja viària i recollida de residus.

Per a tal fi, es van instal·lar estands mòbils en diferents zones del municipi i es van realitzar enquestes, amb l’objectiu de facilitar a tots els ciutadans l’aportació de les seues opinions i suggeriments per a millorar el servei.

“A través d’esta Campanya, hem volgut escoltar la veu del municipi per a saber els problemes que havien i com es podien resoldre de la millor manera. Totes estes opinions i suggeriments dels ciutadans han sigut tinguts en compte en el plec de condicions per a la contractació de la nova empresa que oferirà este servei en Sueca, perquè és important fer la millor aposta possible. I així ha sigut. Les decisions del municipi són les que hem intentat plasmar en el nou plec. Intentarem fer allò que els ciutadans han demandat. Per a mi, el més important és que la ciutadania puga ajudar en la redacció d’un plec tan important com és el de la contractació del servei de neteja viària i recollida de residus”, ha explicat la regidora de Medi Ambient, Manoli Egea.

La Regidoria de Medi Ambient ha fet públics els resultats de les enquestes realitzades als ciutadans i ciutadanes, els quals vos adjuntem. Egea insistix en el fet que “el ciutadà és el més idoni per a dissenyar el futur de la nostra ciutat. Continuarem treballant en eixa línia”.

Ajuntament de Sueca

Resum de l’enquesta:

resum-enquestes-neteja-sueca


 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.