Dèsset comerços participen en la fira comercial del Nadal d’Almussafes

Dèsset comerços participen en la fira comercial del Nadal d’Almussafes

Dèsset establiments comercials d’Almussafes, dos més que en la passada edició, presenten este cap de setmana una nova convocatòria de la Fira del comerç, els servicis i les oportunitats, activitat programada des de l’agrupació de comerciants locals, que oferirà durant dos jornades productes de primeres marques a preus molt rebaixats.

La XI Fira Outlet, que en esta nova convocatòria aposta de nou per ubicar-se en la zona centre del parc Central, possibilitarà que els visitants puguen adquirir una selecció d’articles de qualitat amb descomptes molt competitius i que els comerciants tinguen l’oportunitat de donar eixida a l’estoc acumulat en els seus establiments de productes de temporades anteriors. En esta nova iniciativa de dinamització comercial del comerç tradicional, en la que també col·labora l’Ajuntament d’Almussafes, l’oferta expositora comprén principalment els sectors de moda i complements, restauració, hostaleria, joguets, herbodietètica i formació.

Així mateix, com a al·licient de la Fira, l’Acadèmia Connexió Neuronal oferirà activitats lúdiques infantils durant les dos jornades de celebració de la fira. “Des d’AECAL es valora molt positivament este tipus d’iniciativa que permet oferir una opció d’entreteniment per als més menuts de la casa mentres els seus pares visiten les diferents parades participants”.

La Fira, emmarcada en el Pla d’Impuls al Sector, obrirà les seues portes demà dia 6, en horari de 10 a 19 hores, i durant la jornada dominical del 7 de desembre en la mateixa franja horària, per a tots aquells consumidors que vullguen avançar les seues compres amb els productes que oferixen els diferents estands participants.

Ajuntament d’Almussafes

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.