Assemblea de Carrasquer de Sueca per a decidir sobre la Comunitat d’Aprenentatge

Assemblea de Carrasquer de Sueca per a decidir sobre la Comunitat d’Aprenentatge

Continuant amb el procés de presa de decisions per transformar el projecte educatiu del Col.legi Públic Carrasquer de Sueca en una Comunitat d’Aprenentatge, el dijous dia 11 de desembre tindrà lloc l’Assemblea de famílies del centre, perquè aquestes manifesten el seu acord  amb la transformació.

L’assemblea tindrà lloc al Centre Cultural Bernat i Baldoví el dia 11 de desembre, a les 18:30 hores de la vesprada.

A banda d’altres intervencions que tindran lloc abans de la votació cal destacar que, mitjançant la col.laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sueca, participarà com ponent Marta Soler Gallart, directora del CREA (Centre Especial en Teoríes i Pràctiques superadores de desigualtats) de la Universitat de Barcelona.

Marta Soler, que es doctora per la Universitat de Harvard i que és una investigadora de prestigi internacional, està coordinant en l’actualitat el projecte del 7é Programa Marc de la Comissió Europea, IMPACT-EV. Recentment la prestigiosa revista “Cambridge Journal of Education” ha atorgat  el premi al millor article sobre Educació publicat en l’any 2.013, a un article que va publicar sobre l’Aprenentatge Dialògic junt a Ramón Flecha.

La intervenció de Marta Soler que tindrà lloc abans de la votació de les famílies porta com títol, “Les Comunitats d’Aprenentatge: escoles que s’atreveixen a somniar”.

Aquesta assemblea suposa la continuitat del procés iniciat el curs passat, en el qual es va realitzar la fase de “sensibilització” mitançant un curs de formació, en el que va participar el claustre de professors/es del col.legi, i en el que ja participaren com ponents membres del CREA (entre ells Ramón Flecha).

Posteriorment, ja en la fase de presa de decisions, en l’últim Claustre del passat mes de juny, es va aprovar la modificació del Projecte Educatiu del Centre per transformar-lo en una Comunitat d’Aprenentatge.

Després, el dia 8 de juliol el Consell Escolar del centre va aprovar, per unanimitat dels seus membres, aquesta proposta de transformació.

Les finalitats de l’Assemblea són que les Famílies dels alumnes ratifiquen aquestes decisions i a més a més que s’impliquen en el procés de transformació iniciat.

D’aquesta forma i per anar formant a les famílies, els passats dies 11,12, i 13 de novembre es van realitzar amb els pares i mares dels alumnes dels distints nivells, reunions informatives sobre les Comunitats d’Aprenentatge. Cal destacar que assistiren a aquestes reunions al voltant de 250 persones.

Comunitat Educativa del CEIP Carrasquer

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.