Les gimnastes prebenjamins d’Almussafes es proclamen campiones d’Espanya

Les gimnastes prebenjamins d’Almussafes es proclamen campiones d’Espanya

El Club Esportiu de Gimnàstica d’Almussafes  (CEGA) ha celebrat amb tots els luxes els grandiosos resultats obtinguts per les seues gimnastes en l’última cita esportiva celebrada. La ciutat de Castelló va acollir, entre els dies 19 i 23, a les dos mil gimnastes que van participar en la fase final del Campionat d’Espanya de Conjunts de Base, esdeveniment que junt amb el Campionat d’Espanya Masculí i a la Copa de Reina va congregar a al voltant de tres mil esportistes.

Els conjunts de les categories prebenjamí i aleví del CEGA van participar en este macroesdeveniment esportiu, que va omplir els carrers de la ciutat de milers de gimnastes i seguidors.

Les gimnastes del club d’Almussafes, Arianna Llum Llopis, Marta Palyudzhyshyn Feduk, Ainhoa Hurtado Climent, Itziar Pastor Castellote i Neus Saiz Gonzalo en la Categoria Prebenjamin van aconseguir, amb un magistral exercici, posicionar-se en primera posició amb gran autoritat, ja que a les segones classificades les van avantatjar en quasi un punt, proclamant-se d’esta manera campiones d’Espanya.

De la mateixa manera i amb un exercici quasi perfecte, les gimnastes de la categoria aleví del mateix club riberenc, Beatriz Baldoví Jumilla, Claudia Beltrán Andreu, Isabel Tercero Vàzquez, Patricia Pérez Fos i Llúcia Buigues Pineda, amb una puntuació tan sols superada pel Club Cronos de Múrcia,es van assegurar el subcampionat d’Espanya.

Per a omplir definitivament de satisfacció, tant al club com a les seues entrenadores i seguidors de la gimnàstica valenciana, la gimnasta sènior d’Almussafes, Maria Di Girolamo Martí i les seues companyes de conjunt del Club Riba-roja, en primera categoria, es van proclamar subcampiones d’Espanya i campiones d’Espanya per Autonomies en la vesprada del dissabte, en el Copa de la Reina.

“A pesar d’atresorar un curt camí, el nostre club collita ja alguns podis nacionals i uns més que brillants resultats provincials i autonòmics, però és la primera vegada, i esperem no siga l’última, que les nostres gimnastes pugen al màxim alt del podi”, comenta el president, Modesto Soria.

A més del gran suport familiar, les gimnastes campiones i subcampiones compten amb la direcció esportiva d’un equip d’entrenadores professionals, Raquel Sòria Vela, Mar Garcia Cola, Patricia Tormo Martí i Sara Sòria Vela, que han compartit l’èxit de les seues pupil·les.

Ajuntament d’Almussafes

 

Deixa un comentari

El vostre correu electrònic no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.